13 Ιουν 2018

μαθητεία ινστίκτιββ βολής

άκου λαέ που γουστάρεις ινστίκτιββ βολή λέμε!

χωρίς γκάπ, γκουπ, και στριγκγουόκινγκ και φέισσγουόκινγκ και άλλα τέτοια φαιδρά και αχρείαστα! αν θέλεις να σημαδεύεις ντε και καλά, πάρε ένα σκοπευτικό να σώνουμε!
επίσης μ' αυτόν τον τρόπο δεν έχεις ανάγκη  αποστασιομέτρησης, που είναι της μόδας τελευταία! σηκώνεις και πετάς την πέτρα σου! εεε το βέλος σου! και αυτό, "μαγικά" πάει στην βούλα! βέβαια μόνο ινστίκτιββ δεν είναι, αφού απαιτεί μακροχρόνια και αδιάλειπτη εξάσκηση.
γράφεις "πρόγραμμα" και μετά ο "υπολογιστής" φτιάχνει το ελεβέϊσον αυτόματα! το δεξί αριστερά το φτιάχνει το σεταρισμένο στο τόξο βέλος. ευκολάκι Βασίλη! Tuning λέμε! 😂


φωτό: Δημήτρης Βαραλής


βρήκα μια οδηγία, για το γράψιμο του κώδικα, που μου φάνηκε χρήσιμη.

κατ'αρχήν, μιλά για τοξότη που νιώθει ολίγον, και μπορεί να κρατά το τόξο του ανοιγμένο, καλά ευθυγραμμισμένος, αρκετά δεύτερα (ίσα με 30-40) χωρίς να τρέμει. . δηλ. να τόχει το τόξο του! αν τρέμει από νωρίς, ε τότες δεν το 'χει, το πήρε "βαρύ", (πράγμα συνηθισμένο μην μας πούνε και αδερφές 😅 ) και πάει για ανοίγματα στον καθρέφτη μέχρι να πάρει τ' απάνω του.

40άρι field πρόσωπο η ακόμη καλύτερα μόνο το κίτρινο 5cm, 5 τα μέτρα από το τσουβάλι και 700 τα βέλη ένα προς ένα (σημαντικό αυτό, τοξεύω 1 βέλος καλά συγκεντρωμένος πάνω στο κίτρινο ο υπόλοιπος κόσμος θολός λέμε, το μαζεύω και επαναλαμβάνω, ο "σκληρός" γράφει!)  ριγμένα στα 5 μέτρα! όταν 9 στα 10 είναι στο κίτρινο, και ο μετρητής γράψει 700 (σημαντικό και αυτό για την σωματική μνήμη) πάρε τα σέα και πάενε 5 μέτρα μακρύτερα.
αν κουραστείς σωματικά η πνευματικά κάνε διάλειμμα, δεν έχει νόημα να μαθαίνεις στραβά!  το 1 βέλος να είναι Θούπερ! άλλα 700 βέλη στα 10μ, ένα προς ένα λέμε!. όταν 9 στα 10 είναι κίτρινα, βάλε 80άρι πρόσωπο και άντε στα 15. άλλα 700 και άντε στα 20.

κάπου εκεί μεταξύ 20 και 30 τελειώνει το ινστίκτιββ για τον πολύ λαό, και συνεχίζουν κάτι περίεργοι εξωγήινοι (Φέργκιουσον, Τζέφφ, Χιλλ κλπ)

την απόσταση που βάζεις 5 στα 6 στην βούλα, την λες και ΜΑΑΜ (Μέγιστη Αποδοτική Απόσταση Μου). 😆

μετά ξεκινάς παιγνίδι με ανακατεμένες αποστάσεις.

αχ! ωραία η ζωή! :)

ε;

1 σχόλιο:

Vassilis είπε...

Μην μου βάζεις ιδέες !!!!.
Μην μου βάζεις ιδέες σε λέω !!!!!!!!!;)
Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοο....