1 Ιουν 2018

Χρόνια Πολλά πριν την έξωση από τον Παράδεισο, δηλ. πριν αφήσουμε την τροφοσυλλογή προς χάριν της γεωργίας, πριν εγκαταλείψουμε την νομαδική ζωή και γίνουμε χωριάτες - πολίτες, το δάσος ήταν το σπίτι μας, οι ράχες το μπαλκόνι, τα ρέματα η αυλή μας.

Όλοι Μαζί! 

μερικές χιλιάδες χρόνια μετά, επισκεπτόμαστε τα ίδια μέρη, σε ένα TFG για παράδειγμα 😃  περίπου με τον ίδιο τρόπο που τριγυρίζουμε σε ένα μουσείο. με θαυμασμό, ίσως με δέος, αλλά σίγουρα με ευλαβική στάση.

" ααα φτέρες - βάτα - τσουκνίδες - καστανιές, ωωω νερό τρεχούμενο,  εεε ίχνη αγριογούρουνου, πουλιά και κελαϊδίσματα, χαμοκέρασα - αγριοφράουλες, κεράσια, τζάνερα, το φρίστ της σαύρας, η μεταμόρφωση του γυρίνου, το Hypericum Perforatum κατά κόσμον σπαθόχορτο", και δεν έχει τέλος.

αυτό είναι το TFG για μένα. ένα προσκύνημα σ' αυτόν τον άγνωστο, στις μέρες μας, Θεό, την Φύση.
το τόξο έρχεται μετά! αργότερα οι μπύρες στην πλατεία με τους φίλους. αξία ανεκτίμητη. μετά τα μετάλλια για τις-τους χεράδες της ημέρας.

η προσγείωση στα υπόλοιπα καθημερινά, είναι αναπόφευκτη, αλλά υπογραμμίζει το μεγαλείο αυτού που προηγήθηκε! εν προκειμένω, του 13ου TFG!

το 13ο πέρασε από 40 κύματα. άλλαξε τόπο λόγω του πανηγυριού τις ίδιες μέρες που ζητούσα την πλατεία,  της άγιας-τριάδας στο Μούρεσι. ήρθε μετά η πλημμύρα του Φλεβάρη και προβλημάτισε για την βατότητα της πίστας. από κοντά η ΕΟΤ με ζόρισε, με την στάση της να επιμένει να ζητά κεφαλικό φόρο για ένα έργο όπου δεν έχει επενδύσει 1 ευρώ, ενώ "εισέπραξε" απ' αυτό 10άδες νέων τοξοτών!
εν θερμώ, είπα "ρε δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι" και άλλα παρόμοια, αλλά ακατάλληλα να γραφούν. εδώ ήρθε ο Πρόεδρος Παύλος και έδωσε την κατάλληλη ώθηση -διόρθωση. τα υπόλοιπα ήταν, (πες το και έτσι) Απλά! 😍

ξανά και ξανά στην διαδρομή. μέτρημα και ξανα-μέτρημα. σημειώσεις. φωτό. άπειρο μπλαμπλά. και το αποτέλεσμα; δεκάδες ευτυχισμένοι Φίλοι & Τοξότες.


χιλιάδες φωτογραφίες κυκλοφορούν, τούτη δω με βοηθά πολύ στην περιγραφή του άφατου! φχαριστώ πολύ Δημήτρη! 
δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, αλλά και την αγάπη του λαού του TFG, για τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς και χωρίς πολλά πολλά, αγκαλιάζουν χρόνια τώρα την εκδήλωση:  η Ευαγγελία Μαρίνου- Eroterra με τα απερίγραπτης ποιότητας και αξίας  Έπαθλα, Best Hunter & Best Recurve

  ο Τοξότης και Μάγος του Ζυμαρικού Κώστας Καμονάχος -Pasta Πήλιο!

  ο Μέγας Ζυθοποιός Γιώργος Παπαδιώτης με την Μπύρα Πλάστιγγα!

  ο Κορυφαίος Αμπελουργός Νίκος Τοκαλής, με τα Υπερ-Ποιοτικά Τσίπουρά του!

  η Ζωή Ναούμ, με τον πιο φροντισμένο Κένταυρο που υπήρξε ποτέ! 

  ο Δημήτρης Αληδρομήτης - Axiopios με Κένταυρο - Έπαθλο! 

  ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με το Best Score Έπαθλο

  η Ομάδα Διάσωσης Βόλου! 

  τα κουλουράκια της Μαριόλας - Gardenia Studios!

  ε, να ευλογήσουμε και τα γένια μας! :) 60 Χρόνια Άνεσις , Archery Shop, SN Real Estate!


  τa TFG με βάλανε σε ένα δρόμο, αδιανόητο πριν μερικά μόλις χρόνια! η ανταπόκριση του λαού, μου δίνει νέα ώθηση, το 16ο θα ανεβάσει κι άλλο τον πήχη! ήδη το σκέφτομαι! 


  σ' ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεις να είμαι χρήσιμος για την Κοινότητα!


  φωτό: Βαραλής, Βίτουλα, Κωσταντινίδης, Τσαφετοπούλου. 

  Αποτελέσματα από Ναπολέοντα - Κορύβαντες! άλλη μια ποιοτική αναβάθμιση! 


  καλές βολές σύντροφοι στο τόξο και στο δάσος!
  και του χρόνου με υγεία!

  2 σχόλια:

  Κουλης Παυλος είπε...

  Τα είπες όλα !!!!!

  Ανώνυμος είπε...

  λαλίστατος! πρόσεχε μην ιδρώσεις και πιαστείς! :)