18 Νοε 2008

Border Archery, Scotland

κάτι οικοδομικά μερεμέτια και κατασκευές, κάτι χόρτα και ελιές και κοντεύει το τόξο να γίνει ανάμνηση, λέμε τώρα. αλλά ήρθε το πλήρωμα και νά πάλι ο στόχος στο σαλόνι, και να οι 300σαριές. πως περνάει ο καιρός...μιά μέρα ακόμη με τις ελιές και μετά "Total Archery" με το συμπάθιο.
και επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, έφερα στο χωριό και τις σκωτσέζικες λίβρες Border, έτσι για να μήν ησυχάζει το πνεύμα και το σώμα... ο κουμπάρος βγάζει φιλιππικούς για την αίσθηση που πάει στράφι κλπ, ίσως και με το δίκιο του αλλά αν δεν τις δοκίμαζα δεν θα ησύχαζα.. (ούτε τώρα ησύχασα αλλά από άλλη όψη...) άκουγα για το πόσο παράξενα ζώα είναι, αλλά είναι ακόμη περισσότερο. να, δές  το προφίλ έτσι για αρχή...
BorderArchery 002 BorderArchery 016  αρ. Bordedr, δεξ. Samick.
πάρα πολύ ιδιαίτερες και δύσκολη άσκηση, δεν είναι για αγωνιστική περίοδο, αλλά πήρα μια ιδέα και είδα φοβερό group. μακρύτερη χορδή, χαμηλό έως πολύ χαμηλό ύψος χορδής(8"- 8.25"), πολύ προσεκτικά εγκατεστημένο tiller χιλιοστό το χιλιοστό, αλλιώς βροντάνε, ταχύτατες και μαλακές, αλλά μεγάλη η αναστάτωση και σταμάτησα...ε σε 16 μέρες έχουμε και τον πρώτο χειμερινό αγώνα, να μην πάω ψάχνοντας.
πάντως όλη αυτή η παραξενιά αν δεν συνοδεύεται και με αποτέλεσμα, τότε το προϊον είναι υπερεκτιμημένο, γιατί δηλ. τέτοιο τράβηγμα, τι στιγμή που καρφώνεις ένα κορεάτη και αμέσως αρχίζεις και δουλεύεις...
Aerotec & Ok Archery λοιπόν, ωραία στιβαρή - γεμάτη αίσθηση, super ευθυγράμμιση, καλός ρυθμός - μετρονόμος και άντε να δώ τι ψάρια θα πιάσω.

καλές βολές σύντροφοι, και σιδεροκέφαλος ο νέος πρόεδρος!!!