6 Μαΐ 2015

çok güzel :)











Πέρασα καλά, και πέρσι δουλεύοντας για το 1ο Πηλιορείτικο Πανηγύρι Τοξοβολίας αλλά και εφέτος, με τον Κένταυρο το 4ο TFG, αφού πήρα την σημαία στην Μέτζενα τον Οκτώβρη, και υποσχέθηκα τα πρέποντα στην κοινότητά μας.

στην αρχή σκιάχτηκα ολίγον από το έργο που έπρεπε να υλοποιηθεί. αλλά μυαλό και μέση δούλεψαν. βγήκα έξω από τα καθιερωμένα μου, κοινωνικοποιήθηκα που λένε οι μορφωμένοι φίλοι μου.  εν τέλει, με πρόφτασαν στον δρόμο και βοηθοί - συνοδοιπόροι, που δεν τους υπολόγιζα. με χαρά και ενθουσιασμό με πλαισίωσαν φίλοι που βάλανε πλάτη και χρόνο, ώστε στο τέλος να γιορτάσουμε όλοι μαζί!
περί τους 35, αν θέλεις πίστεψέ το. τόσοι, άλλος πολύ, άλλος λίγο τρέξανε, πληρώσανε, προσφερθήκανε, ώστε ο κάθε τοξότης, δένοντας το τόξο του και παίρνοντας θέση στην γραμμή βολής, να ευχαριστηθεί, φιλοξενία, τοξοβολία, και να μείνει εν τέλει έκθαμβος από τον παράδεισο που εμείς οι τυχεροί απολαμβάνουμε καθημερινά.





έγραφα το 2009 οτι

"τώρα λοιπόν που θα καθαρίσει το τοπίο από τους "επαγγελματίες προέδρους" και τους νομείς των κονδυλίων, θα δείξει και το τι μπορεί να κάνει ο χομπίστας, πόσο μακρυά μπορεί να πάνε οι σύλλογοι και ο ρεφενές ανάμεσά τους."

αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ, ότι θα βοηθούσα τον "πρόεδρο" Παύλο Κούλη να υλοποιήσει Διεθνή Αγώνα δίπλα στο σπίτι μου!
είναι αυτό που λέμε, η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία. Τούρκοι Έλληνες και Κύπριοι για 2 μέρες, απολαύσαμε Τόξο και Πήλιον Όρος.



 

εκτός των χιλιάδων φωτογραφιών που γυρίζουν το διαδίκτυο από προχθές έχω ένα πανέμορφο βέλος δώρο από την Melike Kazaz, και ένα τροποποιημένο δαχτυλίδι από τον νικητή Ramazan, να μου θυμίζει τα όσα υπέροχα ζήσαμε αυτές τις ημέρες.






πολύ ωραία!   
çok güzel


5 σχόλια:

Κουλης Παυλος είπε...

Αδερφέ σε ευχαριστώ !!!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

για φρόνιμα! θα αρχίσουμε μεταξύ μας τα σπολλάτη; Παράγκα; :)

Vassilis είπε...

Υποκλίνομαι
Τα ωραιότερα 3,5 χιλιόμετρα που περπάτησα ποτέ !!!!!
Καπετάν Μελτ' και "Δάσκαλε" και σε όλους όσους βοήθησαν ...
Ευχαριστώ πολύ για το τέλειο διήμερο που μου χαρίσατε

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

για τους Φίλους τα δίνουμε όλα λέμε!
ευχαριστώ που υπέμεινες τα "ωραία βασανιστήρια" που σχεδιάσαμε! και σου άρεσαν κιόλας! :)
το να κυκλοφορώ 2 μέρες ανάμεσα σε χαμογελαστούς φίλους είναι η ανταμοιβή μου, και οι νέοι φίλοι, η κλωτσιά για το επόμενο!

η συγκίνησή μου δεν περιγράφεται, για αυτό και την άφησα ασχολίαστη!
φιλιά και αγάπη!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μωρέ!!
Άργησα να σχολιάσω γιατί δεν προλαβαίνω να βλέπω τις αμέτρητες φωτογραφίες! Οπότε, μπροστά στην εικόνα, τα λόγια είναι περιττά!
Εύχομαι κάθε χρόνο (γιατί είναι φανερό πως θα κρατήσει χρόνια) μεγαλύτερο και καλύτερο!
Συγχαρητήρια!
Enippeas