21 Μαΐ 2008

τίκ - τάκ - click - τουκ η 1 - 2 - 3 - τουκ ;-))

λοιπόν μου αρέσουν αυτές οι μικρές και χαριτωμένες πρωινές προπονήσεις. Μετά από τόσα χρόνια τις έχω ανάγει σε επιστήμη, με προετοιμασία από βραδύς κλπ.
Καμμία σχέση με τις χειμερινές εκατόμβες.
Οταν προηγείται τρέξιμο η κολύμπι είναι πραγματικά μικρή, 07:00 - 07:30, η μεγάλη είναι καλούτσικη, 06:00-07:30. Απ'τα 30μ για να φτουράει αφού ο χρόνος είναι λίγος, και για τεχνική δουλειά.
Έγραψα με μεγάλα κεφαλαία γράμματα...

ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ!!!


και το ακολουθώ...
Αφού μετά από χρόνια προσπάθειας, πιστεύω, τακτοποίησα την στάση, την επαφή, ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΣ, ναι, όσο και να σου φαίνεται παράξενο, το μήκος του βέλους και συνεπούμενα και του τραβήγματός μου, άρα και η δύναμη του τόξου, άρα και το νούμερο του βέλους, με ταλαιπώρησε αρκετά χρόνια, και αφού άφησα το άνοιγμα με την καρδιά των 50# κάτι για επόμενο μάθημα, και κατέβηκα στις 48# κατά Easton ζυγαριά η 46# στο παλιό καλό ελατήριο, έμενε ο ρυθμός για να δέσει το συνολάκι. Και έδεσε.
Με μιά, όπως μου φαίνεται, απλή και εύκολη κίνηση, έρχονται όλα στην θέση τους, αγκώνες, ώμοι, επαφή, είδωλο, χέρι τόξου αεροδρόμιο κάτω απ΄το μάτι, δεν κουνιέται τρίχα, και στο 3 του μετρονόμου με μιά μικρή πίεση στη λαβή όμορφα και φυσικά φεύγει το βέλος με συνήθη κατάληξη το κέντρο. Κρίμα λέω που δεν μπορώ να κατέβω στους 2 επόμενους αγώνες για να το δώ στην πράξη. Εν πάση περιπτώσει, μ'αυτά και με τ'άλλα θα περάσει το καλοκαίρι και στο κύπελλο στα τέλη Σεπτέμβρη θα δώ αν όντως πάει καλά το μάθημα η όχι.

Ο δείκτης διασκέδασης στα ύψη!!!
ελπίζω να είναι και μεταδοτικός.
Καλές Βολές σύντροφοι!!!



1 σχόλιο:

Koumarianos είπε...

Πολύ σωστά Μιλτιάδη μου, με έμφαση στο ρυθμό… Εξάλλου το τόξο έχει χορδή, άρα μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα «μουσικό όργανο» που θα πρέπει να έχει ιδιαίτερη έμφαση στον ρυθμό για να είναι «όμορφο το τραγούδι που θα παίξει… Οι χρονικές αξίες πάντα «ίσες» αλλιώς το τραγούδι θα είναι φάλτσο… Καλές μελωδίες εύχομαι…!!!