11 Ιουν 2009

Ινδιάνικες Ιστορίες, και Μπελάδες 1 (σε συνέχειες)

ο Ινδιανος είπε...


Με λίγη καθυστέρηση, θα περιγράψω τα του αγώνα.


"φέρτε μου τον Ιm" έλεγα και ξανάλεγα κανα μήνα τώρα όταν έριχνα 6αδες και ήμουν 54 εως 58 συνέχεια σε όλες τις προπονήσεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα να δω πόσα απίδια βάζει ο σάκος, πρώτα στο τριπλό μπαραζ για την 64η θέση, όπου δεν κρύβω οτι κόνταψα να τρυπήσω εδαφος απο το τρέμουλο. αλλά την στιγμή που σήκωσα το τόξο απλά το δέχτηκα λες και έριχνα παντα ετσι. Περίπου το ίδιο ένοιωσα και με τον Ιm. Ήταν πολύ πιο λιγο το τρακ, και το μόνο που ήθελα ήταν να ρίξω αυτό που συνήθως έριχνα. Η πρώτη 6δα τέλειωσε με τον Im να είναι 1 πόντο μπροστα 54-53. Έτοιμοι στη γραμμή βολής για την δεύτερη και πέφτει το σφύριγμα. θυμάμαι χαρακτηριστικά, πως μέχρι να ρίξω το πρώτο βέλος, άκουσα τον κορεάτη προπονητή να λέει τρεις φορές τεν,τεν,τεν στα αγγλικά και με το δεύτερο βέλος μου να λέει τεν,τεν,ναϊν. Σκεφτόμουν "πως το κανει αυτο ο π... και γω, έτσι ήθελα να ρίξω, γρήγορα!...όπως στην Ελλάδα! Τέλειωσε με 58-49 και σύνολο 112-102. Καταλαβαίνετε αδέρφια, πόσα ετη φωτός μακρυά είναι αυτοί οι άνθρωποι σε ολα τα επίπεδα και τι εμπειρίες έχουν μόνο απο τους αγώνες μεταξύ τους. Ακουσα το τόξο του Im, των απίστευτων ινδων, των ιταλών απο πολύ κοντά, και κελαϊδούσαν βρε παιδί μου.


Όταν κάνουμε Ο.Γ. μια-δυο φορες το χρονο, Fita σε δυο και οχι μια μέρα τα τόξα μας οτι νανε κτλ, τι περιμένουμε? το αγιο πνευμα να μας φωτίσει?


Τέλος πάντων, Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους τον καθένα με την αποψή του, ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια μας και στον Σταύρο για το πανελλήνιο και σε όλη την αποστολή. Περάσαμε πολυ ωραία αν και χάσαμε αρκετά κιλά απ'το φαϊ, μπράβο στον αρχηγό μας,ελπίζω κάποια απο αυτά που ειπώθηκαν το τελευταίο βράδυ να γίνουν, ένα μεγαλο ευχαριστώ στον Νασούλα! Είμαι απόλυτα σύμφωνος με την άποψη του Μίλτου. Για να γίνεις αρχιεπίσκοπος, πρέπει να ξεκινήσεις από διάκος! Πάντως με την χειραψία που έκανα με τον Im, το άνοιξα το ριμάδι: next time Ι will win! Ακου θράσος το νήπιο! θα πάμε Κορέα μεγάλε σοφέ μου?

11 Ιούνιος 2009 2:34 μμ

16 σχόλια:

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

ο προπονητής του επίτηδες του μιλούσε αγγλικά!!!
τόπιασες το υπονοούμενο Στηφανήμ; για να σε γονατίσει πριν καν αρχίσεις... κι εσύ υπνωτισμένος τόχαωες και καθόσουν και κοίταζες τι έκανε. δε λέω ωραίο το θέαμα και πρώτο τραπέζι, αλλά γιατί δεν έκανες και την δουλειά σου; άκου 6 βέλη και εσύ 2. πάλι καλά που δεν έμεινες και με βέλη στο χέρι!
έχεις-ουμε πολλά να μάθουμε, όρεξη νάχουμε.

Earendil είπε...

ο Ιm τι απαντησε;;;

Unknown είπε...

τι να απαντήσει ο Ιμ???? ΄Οταν θα φτάσει στο επίπεδο του ο δικός μας Ινδιάνος, θα πει: " ωχ, την πάτησα"

ινδιανος είπε...

Να σας πω τι απαντησε ο ΙΜ? χαμογελασε και μ'αυτην την απεραντη ευγενεια που εχουν οι ανατολικοι εκανε μια μικρη υποκληση και μου ειπε YES. Βεβαια δεν το αφησα ετσι, επρεπε να σιγουρευτω για το αν καταλαβε τι του ειπα 'μπορει να μην ξερει αγγλικα βρε παιδι μου' και το ξανα ανοιξα το ριμαδι για δευτερη φορα: i hope you win the gold. Μου απαντησε: thank you και τοτε σιγουρεύτικα!
Σκεφτομαι την επομενη φορα να του το πω πριν ριξουμε lol!!!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

καλά την πάς την γνωριμία, με το μαλακό... και λίγο λίγο θα με συνηθίσεις που λέει και το άσμα...
και νομίζω ότι στην γραμμή, στην κόντρα, δεν πολυμιλούν, όσο βλέπω στα video, οι αντίπαλοι... οπότε και πάλι ο έλληνας διέπρεψε ολε όλε όλε!!!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά θα έχουμε ΚΑΙ τον Δημητρίου Δημήτρη ξανά μες'τα πόδια μας(return, coming back)έριξε στον αγώνα της Λάρισας για κατηγορία (592 πρώτος)... τρέμε πρωτεύουσα... μαύρα μάτια θα κάνετε να δείτε τίτλο... εκεί εκεί στην β' εθνική!!!

ολε ολε ολε!!! (μ'έπιασε το παλαβό..)

ινδιανος είπε...

Συνχρητηρια στον Δημητρη, welcome back.
Θα σας διηγηθω τωρα μια ιστορια:
Εδω και καιρο καπνιζω την πιπα της "τοξοβολιας" με τον "θλιμενο μπουφο" μου ειπε λοιπον χτες το βραδυ: βλεπω συνεχως εδω και λιγο καιρο ενα οραμα παραξενο: ειμαι αετος και ξεκιναω απο την πιο βορεια ακρη της Ελλαδας και αρχιζω και κατεβαινω προς τα νοτια. Βλεπω στην ορεστιαδα βελη να χτηπουν κατευθειαν στο κεντρο μιας καρδιας που εχει σχημα παραξενο, σαν μετάλειο, στην καβαλα το ιδιο και το ιδιο στη θεσσαλονικη.
Μετα απο κει δεν βλεπω τιποτε το αξιοσημειωτο.
Στο δρομο της επιστροφης ομως περιπου στη μεση, βλεπω ενα βουνο που ειναι ηφαιστιο ετοιμο να εκραγει, μα χωρις καπνο, χωρις καποιο συνηθεισμενο σημαδι απ'αυτα που εχουν τα ηφαιστια.
"Μαντεψατε ποιο? Ε, λοιπον δεν παει το μυαλο κανενος". Το πηλιο ορος. Το ανοιξα το ριμαδι ως συνηθως: "μα το πηλιο δεν ειναι ηφαιστιο θλιμενε μπουφο" και κοιτωντας με αγρια για την βιασυνη μου, απαντα: δεν τελειωσα ακομη. Κατεβαινω ποιο χαμηλα για να δω καλυτερα και βλεπω ενα πολεμιστη, οπου καθε πρωϊ γυρω στις 6:30 πηγαινοντας για την καθημερηνη του εξασκηση στο τοξο με καθε βελος που ριχνει, βγαζει αυτη την κραυγη που κανει το πηλιο να σειεται, γιατι η αναγκη τον εκανε να θαψει το τσεκουρι του, να ξεβαψει το προσωπο, το αλογο του, να βγαλει τα φτερα του.
Και να προσευχετε στο μεγαλο πνευμα να ερθει γρηγορα η στιγμη να βαψει στα χρωματα του πολεμου ξανα το προσωπο του, να βαψει το αλογο του, να βαλει τα φτερα του αετου στα μαλλια του και να ξεθαψει το τσεκουρι του απ'την γη, και μαζι με τα βελη, να ξαναβαφτει και αυτο κοκκινο απ'τα σκαλπ των "εχθρων". Ούγκ!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

μιας και το'φερε η κουβέντα ο Παγασητικός δεν μοιάζει πάρα πολύ με καλντέρα; εγώ το βλέπω για μέρος, πλαϊνό, παλιού ηφαιστείου το Πήλιον Όρος... ναι 06:00 - 07:30 121 βέλη αυτό είναι και πάει καλά. το τόξο λίγο εδώ και λίγο εκεί, έχει βελτιωθεί και η βολή αλλάζει, ως συνήθως, μέρα με την μέρα. ναι το απολαμβάνω... εκεί μετά το γεύμα γονατίζω λίγο, αλλά τι πιο συνηθισμένο, απ΄ένα γέρο που κοιμάται όρθιος;
θέλω στον επόμενο αγώνα να κατέβουμε βαμμένοι πολεμικά!!!
ξέρεις εσύ, ε; ε;

Vassilis είπε...

"Μετα απο κει δεν βλεπω τιποτε το αξιοσημειωτο." ???? !!!!!!
Στέφανε, πες στον "θλιμμένο μπούφο" οτι δεν βλέπει καλά και θέλει οφθαλμίατρο (χεχεχε)

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

δεν σχολιάζουμε σχόλια άσχετων...

:-)

Vassilis είπε...

... Αυτό το κρατώ ;-) (και επιφυλάσομαι)

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

μέχρι νάρθει το κλειστό και να πάρεις το αίμα σου πίσω, θα τόχεις ξεχάσει... μισός χρόνος, Γέρο πήγες στο ελληνικό καθόλου; σε βολεύει;

Vassilis είπε...

Μέλτο πήγα
Δεν είναι και το πιο βολικό (μεγάλη απόσταση και σε κίνηση) αλλά θα κάνει την δουλειά του :)
Όσο για το πότε θα πάρω το αίμα μου πίσω ... κάτσε να κάνουμε μερικές προπονησούλες και θα δούμε. (έχει και crass test την Κυριακή :)

Vassilis είπε...

Στρατηγέ μου λύσε μας την απορία
Θα πας τελικα Κορέα ?
Αντε γιατί θέλουμε "πολεμική" ανταπόκριση απο το "εργοστάσιο" παραγωγής τοξοτών !!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Βασίλη, φίλε μου!!!
κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα πως ΑΝ πάμε, ως έθνος, ΔΕΝ θα πάω. ανταπόκριση, ΑΝ πάμε από INDY και Κουμερτά. 18 Αυγούστου-12 Σεπτέμβρη βγάζω το μεροκάματα και οι μέρες είναι δύσκολες. επίσης κατά της 6 Αυγούστου πια σταματώ και αυτά τα τραβηγμένα απ'τα μαλλιά πρωινά. και εντάξη δεν θα χτυπούσα το πρωτάθλημα, ρόλο κομπάρσου θα είχα, αλλά με 1 μήνα κενό, ούτε αυτόν δεν θα κάλυπτα, φίλε μου. ο Indy, που τάχει δώσει όλα, μπορεί και το απίθανο. κόντρα είναι, λοταρία. αλλά +Αθηνά και χείρα κίνει...

Vassilis είπε...

:( Φίλε μου Μίλτο
Σε καταλαβαίνω, αλλά δεν παύει να θλίβομαι.
Τέτοιες εμπειρίες δύστυχώς είναι πολύ δύκολο να τις αποκτήσουμε και είναι σκέτη πίκρα να τις αφήνουμε να περνάνε ανεκμετάλευτες. Αλλά ως γνωστόν ..η ζωή είναι ήδη δύσκολη και δεν γίνεται ευκολότερη όσο περνάει ο χρόνος :(
Άσε που αυτό το ΑΝ παμε (ως έθνος) που πολύ σωστά έγραψες με κεφαλαία κάνει την πίκρα ακόμη μεγαλύτερη !!