20 Ιουν 2011

Carbon & Πιπεριές

 

τις υποστηρίζουμε  με
 GoldTip Pro Hunter 5575 
full Carbon, 400 spine,
και μύτη 125 grain Field Type + insert 24 grain. 

:)

7 σχόλια:

 1. Εγώ σταθερά επιλέγω Easton Redline 720 αλλά χωρίς μύτες. Δυστυχώς από τότε που βελτιώθηκαν οι βολές μου, τα φυτά μου «σούρνονται». Colateral damage που λέμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γειά σου ρε Μίλτο & Άλεξ. Βλέπω πως είστε της ανακύκλωσης και μ'αρέσει! Μίλτου, οι πιπιρές είνι τσούσκες (καυτερές) ή μι φαίνιτι;
  Είδες καμιά αλλαγή στη γεύση με τα carbon υποστηρίγματα; Ξέρεις, μία πιο εύστοχη επίγευση, πιο σταθερό άρωμα κτλ... :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. είναι καρα-τσούσκες! ολίγον προς το αλμυρό, 11 ευρώ+μύτη η λόγω το πέλαγος, ότι θέλεις. και με πιάνω λίγο πριν τα δάκρυα να λέω, τώρα τι τα 'θελα εγώ αυτά... χαίρομαι πολύ να σας ακούω και να κρατώ μια επαφή! αφού πέφτω σε τέτοια φτηνά "κόλπα" για να σας προκαλέσω! :-))
  Αλέξανδρε, σήμερα κηδεύουν κάτι παράπλευρες απώλειες στην Λιβύη... και το μπαμπού μια χαρά κάνει. για την περίπτωσή μου ταιριάζει το "όποιος έχει πολύ πιπέρι, βάζει και στα λάχανα!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με τέλειος που γράφετε καλά σας κάνει η γενοπ- δεη..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στα δικά μου ζαρζαβατικά φυτρώνουν ACE ?
  Ρε πόσο διαφορετική είναι η βλάστηση από μέρος σε μέρος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ε καλά τώρα, ρε Μίλτο, είναι φανερό ότι μας προκαλείς (με την καλή έννοια) με τις αναρτήσεις σου για να γίνεται "κονέ"! Αλλά δεν με χαλάει καθόλου -απ'εναντίας!- μιας και θα κάνουμε μαύρα μάτια να τα ξαναπούμε απο κοντά, ένεκα υποχρεώσεων, εργασιών ή θερινής ραθυμίας... Εκτός αυτού, όσον αφορά εμένα, ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας μαζί σας είναι τα ιστολόγια, μιας και δεν είμαι friend -μα ΚΑΘΟΛΟΥ όμως- του facebook. So finally, όποτε υπάρχει ανάρτηση εγώ θα είμαι μέσα (εφ'όσον έχω κάτι να πω φυσικά). See ya!

  ΥΓ: Παύλο, αν έχεις περίσσειο σπόρο για ACE (570 κατά προτίμηση) στείλε τίποτα, γιατί το θέμα των βελών ήρθε και γ@$%#^κε (εξκιούζ μι!).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΩΠ! Επειδή η λέξη "κονέ" είναι παρεξηγήσιμη με την έννοια που της έχουμε δώσει, θέλω να διευκρινίσω πως απλά την χρησιμοποίησα ως σύντμηση του connection (σύνδεση, επαφή) όπως γίνεται αντιληπτό στη συνέχεια.
  Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή