28 Ιουν 2011

η Ευαγγελία Ψάρρα! για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλιοίΉταν μεγάλη τύχη, να ρίχνουμε χώρια άντρες - γυναίκες, κείνη την μέρα. έτσι, κατέγραψα μια μεγάλη δόση απ' την ανώτερη τεχνική, της Ευαγγελίας Ψάρρα, που μαζί με την Ελπίδα Ρομάντζη, είναι ότι καλύτερο έχουμε δει στα γήπεδά μας. σειρά από φωτό έχω βάλει στο βλόγ με τον τίτλο "προς γνώσιν" απ'την πρώτη στιγμή. τότε δεν μπορούσα να φανταστώ οτι θα 'ρχόταν στιγμή να κάνω κόντρα μαζί της, σε προπόνηση εθνικής η ακόμη καλύτερα να μεταφέρω με χαρά την βαλίτσα της στο Porec. από κοντά και αρκετό φίλμ με τα κορίτσια, απ' τις καλές μέρες του ΣΣΒ. η Δέσποινα, η Μαρία, η Μαρία, η Φωτεινή, η Μαργαρίτα από την εύμορφην Κύπρον, η Αριάδνη, η Νόρα. η Νόρα, μόλις στο ξεκίνημα της, με το ξύλινο τόξο της, αλλά κυρίως με την πλήρη άγνοια του αρχάριου, είχε την "Ατυχία" να ρίχνει μαζί με την Ευαγγελία. και βέβαια η σύγκριση ήταν .... ε να αυτά είναι, δεν έπρεπε να το βλέπει συγκριτικά. από που και ως που! αλλά οι στόχοι ήταν δίπλα δίπλα, τι να κάνει?! και κάποια στιγμή έβαλε τα κλάματα. ήθελε να σταματήσει...γανιάσαμε να την μερώσουμε.
οι τοξότες δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο άψογο bow hand, στο " με πλάτη" click και βέβαια στο τέλειο follow through.
ευχαριστούμε Ευαγγελία!
η ποιότητα της παρουσία και της τοξοβολίας σου,
λείπει...

7 σχόλια:

 1. Γράφτε κάνα σχόλιο ρεεεεε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγνώμη Έλσα, αλλά τι να σχολιάσεις; Μιλά η εικόνα μόνη της...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι έγινε εδώ ρε παιδιά; Έχασα επεισόδια...
  Αγαπητή μου Έλσα, πρέπει να σε ενημερώσω πως δεν "χώθηκε" κανείς ανάμεσά μας, γιατί απλά το παρόν θέμα δεν είναι ιδιωτικό αλλά ανοιχτό για όλους. Πόσο μάλλον για τον Μέλτο που είναι ο διαχειριστής (συγνώμη για την κοινότυπη έκφραση Μίλτο) και ο άνθρωπος που ανέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Άλλωστε το πρώτο σχόλιό σου ήταν στον πληθυντικό (Γράφτε κάνα σχόλιο ρεεεε....). Εκτός αυτού, απο την αρχή είσαι κάπως επιθετική, τόσο σε μένα όσο και σ'αυτούς που ακολούθησαν, προκαλώντας την (ίσως έντονη;) αντίδρασή τους.
  Εντέλει, νομίζω ότι η συζήτηση εκτροχιάστηκε, μιας και θα'πρεπε να σχολιάζουμε μία αθλήτρια που μας έχει κάνει -και ελπίζω να συνεχίσει να μας κάνει- περήφανους τόσο στην στενή τοξοβολική οικογένεια όσο και σαν έθνος, μιάς και είναι ολυμπιονίκης. :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. σκότωνε παλαβούς, πλήρωνε τζερεμέδες. λένε στο χωριόμ.
  είναι ατυχές Εnippeas, όντως. και πέρσι είχα μια επίθεση Ορκ! έβαλα διόδια για κάποιο διάστημα, αλλά δεν μ'άρεσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έλσα σε φοβάμαι, Έλσα σ' αγαπώ6 Ιουλίου 2011 - 10:37 π.μ.

  Αγία Λογοκρισία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Της Αγίας ζέστης ανήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χρόνια πολλά Προφήτη Ηλία με τα σοκάκια σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή