17 Απρ 2011

καθαρό κέρδος!


ώχώχ! αμάν-αμάν! βλέπω καλά η μου'ρθε τρέλα;!!!

 

λές νάχει κι μύδια γηρά απάνουτ;τι μπορεί να πάθει ένας Πηλιορείτης, βλέποντας ένα βαρέλι να του φωνάζει "έλα πάρε με" απ'την άκρη του γιαλού;  ε ότι και να σου πω είναι λίγο :-)... αυτό αξίζει να το δείς από κοντά. ε θα γελάς καμιά μέρα!
τώρα αν τύχει και έχει και μύδια απάνω, ε καταλαβαίνεις πως η ευφορία χτυπάει κόκκινο, η μέρα φτιάχνει, η ζωή είναι ωραία και άλλα τέτοια αισιόδοξα.
δεν το μέτρησες, αλλά είπα πηλιορείτης, δηλ αρσενικό. οι θυληκές είναι άλλο πακέτο. αυτονών η δουλειά και ο προορισμός είναι να φέρνουν, βαρέλια και μύδια, στο κεφάλι του ανεπρόκοπου, πουαπ'να μην έσωνε και τον έβρισκει μπροστάτσ, απ'τνη βρίκει μκρή κλπκλπ... και δεν καθαρίζ'μιαν αυλακιά, απμας πνίξαν τα νιρά κι τα χουρτάρια, και ούλα τα άχρηστα σμαζώνει...

αλλά πως και γιατί να αντισταθείς σ'αυτό το θαύμα, όντας  τροφοσυλλέκτης και κυνηγός;
καλοδεχούμενο λοιπόν...

11 σχόλια:

 1. Το πιλάφι είναι σε άλλο βαρέλι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αρέ την΄τούτου; Του κύμα τόφηρε σιαώξου; Τυχηρέ, γιόμσις μύδ. Ειν' τρανούτσ'κα ή ντιπ μκρά; Καλά σ'είπα ψε, κλώσι κι κάνα σαρμά, τσούξι κι κάνα ρακί, δεν μ'άφκρίθκις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. :)

  τρανά είν'τα βρε, καλά είνει.
  και είναι συνηθισμένο δώρο στα μέρη μας. τα φέρνει ο βοριάς απ'τσ καλλιέργιες τσΚατερίνς!!! κόβονται τα σκνιά και όποιος πρόλαβε το κύριο βαρέλι οίδε. έχω πέσει και στο νερό για βαρέλι! για σταυρό, όχι!

  αλλό τούτο έγινε και Θέμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πάει κι ο Παπάζογλου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έφυγε άλλος ένας Μεγάλος...
  Καλό δρόμο Νίκο...
  Live στο Zoom

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. σταθερή αξία ο Θρύλος, σε μιά χώρα μπουρδέλο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Περιμένω απάντηση για τι πιλάφι.
  Γιατί διστάζεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή