12 Απρ 2011

Σταύρος ο Μεγαλοπρεπής!περιβόλι ο Σταύρος και αποτελεσματικός! μετά δυό δύσκολα γι' αυτόν χρόνια, με 2-3 βδομάδες προπόνηση, χωρίς νάχει ρίξει 1 βέλος στα 90μ, φτιάχνοντας σημάδια στα δοκιμαστικά, πήρε θέση, πήρε κατηγορία, πήρε και την αγάπη μας και νάτος περιχαρής! ας βλέπουν οι "πρωταθλητές" και ας παραδειγματίζονται.


σημάδι έμαθε με βαρύ βέλος, και παράξενης τεχνοτροπίας τόξο, πάνω σε κάτι μικρά, παλιόψαρα. τώρα πως τα λένε, δεν ξέρω! θα σε γελάσω.. δείχνουν δυσκολοχώνευτα :-) σίγουρα δεν τρώγονται!

καλά τσούλησε το πρώτο Fita της χρονιάς. όλοι κάτι κερδίσαμε, αλλά ο Σαρακατσάνος με το πρώτο του χρυσό, έδειξε χαρακτήρα, έκλεισε λιγάκι και το στόμα του :) και βάζει πλώρη για άλλα. αν και ο αγέρας δεν επέτρεψε σκορ πρόκρισης παγκοσμίου. την άλλη φορά Γιώργο. είδα νέους, με πάθος, γεμάτους ανησυχία και έξαψη, να αντιμάχονται τις αντιξοότητες, την αμφιβολία, τον φόβο της καταστροφής και να παίρνουν το πρώτο τους αστέρι (Ξένος 1106,   Θωμίδης 1104). είδα παλιούς χαλαρούς στον ήλιο και στην φιλική παρέα (Δάρρας 1032, Πλακούδης 970), είδα τον Τίμη να εγκαταλείπει στα μισά της Κυριακής και απόρησα. είδα τον Καλογιαννίδη, να καθυστερεί να πάρει τ'απάνω του. είδα τον Ινδιάνο, να βυθίζεται στο τέλμα... θα γυρίσει Στέφανε, πάρτο πάλι απ'την αρχή. επιστροφή στα βασικά.
είδα τέλος και την μεγάλη μας κυρία, Λίτσα Ψάρρα, με τα παιδούλια της να λάμπει! με βόηθησε και στην πρόσθεση! θα το παλέψει για το Λονδίνο. 

για όσους απορούσαν, το ελαφρύ φτερό στο καπέλο, ήταν αντίβαρο στον βαρύ "πρωταθλητισμό" ορισμένων. στον επόμενο αγώνα μου, ανάλογα και με τις συμπεριφορές θα προσθέσω και άλλα.... 


καλές βολές σύντροφοι!


.