12 Απρ 2011

Σταύρος ο Μεγαλοπρεπής!



περιβόλι ο Σταύρος και αποτελεσματικός! μετά δυό δύσκολα γι' αυτόν χρόνια, με 2-3 βδομάδες προπόνηση, χωρίς νάχει ρίξει 1 βέλος στα 90μ, φτιάχνοντας σημάδια στα δοκιμαστικά, πήρε θέση, πήρε κατηγορία, πήρε και την αγάπη μας και νάτος περιχαρής! ας βλέπουν οι "πρωταθλητές" και ας παραδειγματίζονται.


σημάδι έμαθε με βαρύ βέλος, και παράξενης τεχνοτροπίας τόξο, πάνω σε κάτι μικρά, παλιόψαρα. τώρα πως τα λένε, δεν ξέρω! θα σε γελάσω.. δείχνουν δυσκολοχώνευτα :-) σίγουρα δεν τρώγονται!

καλά τσούλησε το πρώτο Fita της χρονιάς. όλοι κάτι κερδίσαμε, αλλά ο Σαρακατσάνος με το πρώτο του χρυσό, έδειξε χαρακτήρα, έκλεισε λιγάκι και το στόμα του :) και βάζει πλώρη για άλλα. αν και ο αγέρας δεν επέτρεψε σκορ πρόκρισης παγκοσμίου. την άλλη φορά Γιώργο. είδα νέους, με πάθος, γεμάτους ανησυχία και έξαψη, να αντιμάχονται τις αντιξοότητες, την αμφιβολία, τον φόβο της καταστροφής και να παίρνουν το πρώτο τους αστέρι (Ξένος 1106,   Θωμίδης 1104). είδα παλιούς χαλαρούς στον ήλιο και στην φιλική παρέα (Δάρρας 1032, Πλακούδης 970), είδα τον Τίμη να εγκαταλείπει στα μισά της Κυριακής και απόρησα. είδα τον Καλογιαννίδη, να καθυστερεί να πάρει τ'απάνω του. είδα τον Ινδιάνο, να βυθίζεται στο τέλμα... θα γυρίσει Στέφανε, πάρτο πάλι απ'την αρχή. επιστροφή στα βασικά.
είδα τέλος και την μεγάλη μας κυρία, Λίτσα Ψάρρα, με τα παιδούλια της να λάμπει! με βόηθησε και στην πρόσθεση! θα το παλέψει για το Λονδίνο. 

για όσους απορούσαν, το ελαφρύ φτερό στο καπέλο, ήταν αντίβαρο στον βαρύ "πρωταθλητισμό" ορισμένων. στον επόμενο αγώνα μου, ανάλογα και με τις συμπεριφορές θα προσθέσω και άλλα.... 


καλές βολές σύντροφοι!


.

5 σχόλια:

σταυρος...σχετο!! είπε...

Πολυ με παινευεις Μιλτο
Αλλα τωρα τι να πω??

Οτι μου κακοφαινεται???
Μπα εμεις οι "αθλητες"ειμαστε μεγαλες "λερες"που ελεγε κι ο αρχαιος μας προγονος!!!
Η'πιο απλα τραβατεμε κι ας κλαιω που σου εγραφε τις προαλλες ο Αποστολος
Αλλα ενταξει μην τα παραλεμε κιολας
Ενα ας πουμε αξιοπρεπες αποτελεσμα θα το χαρακτηριζα!!

Ειδες? ειδες?Το παιζω και σεμνος!!!!

σταυρος είπε...

Και για να μην νομιζεις οτι τη γλυτωσες!!!
Κι εσυ την εκανες τη ζημια σου κι ηταν και πιο δυσκολο απο οτι εκανα εγω!!
Ξεπερασες αλλους που θεωρητικα ειχαν τα φοντα για πολυ περισσοτερα!!!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

φρόνιμα!
εδώ εγώ κάνω κουμάντο :-)
καλό δρόμο και καλό βόλι Σταύρο!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

τον Ιωδιάνο, δεν τον κέρδισα, αυτός έχασε... και ο Μιχάλης στις λεπτομέριες ήταν καλύτερος... ο Σαρακατσάνος ξεκολώθηλε στα 90μ. μετά που να το μαζέψεις;
καλά να είμαστε και καλά θα περνάμε και τα φτερά στο καπέλο θα αυξάνουν :-)

Κουλης Παυλος είπε...

O Σταύρος πάντα ήταν αγωνιστής και χαίρομαι πολύ που ξαναμπήκε στο παιχνίδι.
Είναι καλό να βλέπουμε ευτυχισμένα πρόσωπα γύρω μας
Και εάν κρίνω από τις φωτογραφίες < πέρασαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα >.