20 Σεπ 2011

ο πόνος του Τοξότη...

έγραψε η Μαρούσα,

Αγαπημένο μου τόξο..Περιμενα πολύ καιρό να σε κρατήσω ξάνα έστω και σε ένα γήπεδο..
Αυτές οι άθλιες συνθήκες σημερα εκει με έκαναν να σε βάλω πισω στη βαλίτσα σου!!
Πόσο κρίμα...δεν απόλαυσα και δεν αγάπησα ουτε μία βολή μας.., μεχρι να πάρω την απόφαση ότι δε μας αξίζει αυτή η κατάντια..


http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2195241132845&id=1601700280


και λέω;
ααα αυτό είναι σωστή κουβέντα! ε καλά, κατά την γνώμη μου ντε!... θέλω να πω, κάποτε, πρέπει να σκεφτούν, αφού θέλουν να υπηρετούν απ'την μεριά του οργανωτικού, καθώς και αυτό έχει το χάζι του και με το ζόρι κανείς δεν πήρε αυτό το πόστο, το τι βοηθάει και συμφέρει τους συμμετέχοντες, και το όλον της τοξοβολίας! ώστε το εγχείρημα να είναι επιτυχημένο! δηλ. μελετημένα ωράρια και ανακοινώσεις έγκαιρα! πχ. παίδες δεν υπάρχει σάλιο, να έχετε μαζί σας νερά και ομπρέλες.... θέλουμε και 10 χέρια να στήσουμε το γήπεδο. μάλιστα. να ξέρω τι και πότε το κάνω. επίσης σε μεγάλους αγώνες όπως πρωτάθλημα, κύπελλο κλπ, να διαπραγματευτούμε με ξενοδόχους, (πράγμα που έγινε στην Έδεσσα το καλοκαίρι με super αποτέλεσμα..) που μπορεί να προσφέρουν και γήπεδο και λεωφορεία και Freddo για τον Stavros Koumertas και μασάζ για χαλασμένους ώμους! για 500 συγκεντρωμένες διανυκτερεύσεις και γεύματα, αρχές Ιούλη και τέλη Σεπτέμβρη, έως και πίπες αναμμένες αν ζητήσουμε θα έχουμε.... κλπ κλπ δηλ να ξεκολλήσουμε ολίγον. δεν θα πάω Μαρκόπουλο, καθώς δεν προμηνύει τίποτε προς το καλύτερο. ούτε θα ξαναπάω σε αγώνα που το Ωρολόγιον Πρόγραμμα ανακοινώνεται 2 μέρες πριν τον αγώνα. αλλά θα πάω στην Ρόδο, καθώς η διοργάνωση είναι προς αυτήν την σωστή κατεύθυνση, την αυτονόητη! που περιγράφω και που όλοι περιμένουμε τόσα χρόνια.... άντε, έστω και με καταλύτη την κρίση, μπας και ξεκολλήσουμε!


καλές βολές σύντροφοι!

4 σχόλια:

Μαρία είπε...

"Αυτού γαρ και Ρόδος και πήδημα."

Και καλές βολές.

Κουλης Παυλος είπε...

Συμφωνώ σε όλα…. Όμως αυτοί που δεν βάζουν ποτέ πλάτη ποτέ όμως κυριολεκτικά!!!
Δεν πρέπει να μιλάνε και εάν μιλάνε να το κάνουν για την ουσία και όχι για την κόντρα .

Enippeas είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο Μίλτο!
Ζηλεύω τις διοργανώσεις του εξωτερικού που γίνονται με αρτιότητα και οργάνωση. Τι πιο απλό απο το να βγει απο τον ΕΦΟΤ (ως κεντρικός φορέας του αθλήματος) μία τυποποιημένη φόρμα ενδιαφέροντος που να αναγράφει κόστος μεταφοράς, κόστος διαμονής και διατροφής(με συμβεβλημένα ξενοδοχεία και εστιατόρια). Αν δεν μπορούν άμεσα να επικοινωνήσουν με τις επιχειρήσεις, ας ανατεθούν σε ταξιδιωτικά πρακτορεία που θα διαθέσουν ανταγωνιστικά πακέτα. Έτσι σίγουρα θα προκύψουν καλύτερες τιμές και μεγάλη διευκόλυνση για τους συμμετέχοντες.
Χώρια που θα υπάρξει και μία αποκέντρωση των αγώνων. Ε, αρκετά πια με το Μαρκόπουλο. Αυτό θα είναι πιο δίκαιο για τους τοξότες που βρίσκονται μακριά απο την Αθήνα και πληρώνουν πολύ ακριβά την κάθε άνοδο ή κάθοδο στην πρωτεύουσα.
Αυτά...

Κουλης Παυλος είπε...

φίλοι μου διαβάστε αυτο http://koulisp.blogspot.com/2009/07/blog-post_21.html
και μετά αυτό http://koulisp.blogspot.com/2010/10/2.html