4 Σεπ 2009

έργα και ημέρες του Indy στην Κορέα

1279, καλά τα πήγες. 
στάθηκες.
ξέρω, γκρινιάζεις οτι στην Καβάλα κλπ, 
αλλά καλά τα πήγες...
αυτό ρίχνεις όλη τη χρονιά... 
τα άλματα θέλουν τον χρόνο τους...
καλό βόλι μεθαύριο...
φιλάκια


ΥΓ. δώσε και 2 φάσκελα στον Αλέξανδρο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"τσερκος" από τσερόκι μας οδηγείς και γίνεσαι θρύλος θέση 40 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα , σφήνα ανάμεσα στους 1300+ , αλλα πάνω από oλα ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΑ"ΕLLΙΜΙΝΑΤΙΟΝ" ΜΕ 108X2 ΕΝΔΟΞΗ ΗΤΤΑ γιατί έδωσες πραγματικά αυτό που μπορούσες στον μεγαλύτερο βαθμό.
Τώρα είναι που θέλει ο "τσερκος" την οικονομική βοήθεια που έλεγα σε προηγούμενο άρθρο για να πάει στα 110 -114 . και φυσικά στην (Ε)ελλάδα αυτό είναι όνειρο θερινής νυχτός ποσο μάλλον χειμερινής , γιατί με τον χειμώνα έρχεται και η λήθη από όλους τους παράγοντες .

INDY είπε...

Καλως σας βρηκα παληκαρια και κοπελες, γυρισα με αλλον αερα βρε παιδι μου απο κατω, ψυχολογικα αριστα, ανεβασα ταχυτητα και φουλ απο Δευτερα στο εργο, ουγκ! στο πανευρωπαικο θελω να πρωταγωνιστησω και θελει πολυ δουλεια ακομη. Να στειλω χερετισματα στον Μακ απο την Λευκορωσιδα δεν θυμαμαι πως την λενε αλλα μου ειπε "best regards to makis".

ΥΓ. τον τιμωρισα τον ατιμο. Εφαγα μονο 2 σκουλικια στο παραδοσιακο κορεατικο και ο αλεξ. 5. και σας λεω παιδια απεσιοτατος ο σκουλικας. Γευση αγνωστου ταυτοτητος αλλα βρωμερη!!!