30 Μαρ 2010

παραξενιές...

ότι είναι παράξενη τέχνη η τοξοβολία,

ε... κάτι είχα καταλάβει, αλλά το πόσο, το αντιλαμβάνομαι καλύτερα όσο περνά, έτσι κι αλλιώς, ο καιρός...

ρίχνω έως και 400 βέλη στην καθισιά μου, έτσι λένε στο χωριό την συνεδρία, ακούραστα, αλλά τα 72 της κατάταξης, την άλλη μέρα τα καταλαβαίνω από τις μικρές θλάσεις στην πλάτη. παρασκευή το αριστερό είναι βράχος, σαββάτο είναι gel, την μιά μέρα η τροχιά είναι διαβήτης, την άλλη το βέλος πετάει σαν τραυματισμένη μπεκάτσα. στην Λαμία έδωσα λύση μετά από 6 βέλη στα 90μ, ένα χρόνο μετά και πιο έμπειρος στο Ελληνικό, 72 δε μου φτάσανε για να το φέρω βόλτα.
απ'τα 72 βέλη, άντε 4-5 να τά'ριξα σωστά. τίποτα δεν δούλευε. πλάτη δεν υπήρχε, το βέλος δεν έφευγε, ο στόχος μίκρυνε, η τροχιά δεν φαινότανε και όταν φαινόταν δεν βλεπόταν (μπεκατσόνι), η αμηχανία περίσσευε. και όλα αυτά αβίαστα! σκέψου να υπήρχε και η ένταση της κόντρας.

άντε να δω τι θα δω ακόμη...

τι άλλο κράτησα; τον προβληματισμό, για τους ίδιους λόγους, υπό κλίμακα βεβαίως, του Ινδιάνου, τα αυτοκίνητα που περνούσαν πίσω απ'τους στόχους, (πότε θα γίνει κανα'πατατράκ και θα τρέχουμε...) και το ότι την Κυριακή τα Μποφόρ, (και κατόπιν, η ακύρωση της κόντρας) μετρήθηκαν με ανεμόμετρο αθλητή και όχι του διοργανωτή! αθάνατη ελλάδα...

Ο Σαρακατσάνος έσκισε με τα limbs που του έδωσα (ε... ναι αποχωρίστηκα τα Masters 44#), ο μικρός (στα χρόνια)  Μιχάλης ο Σαλονικιός έδειξε ποιότητα, δύναμη και θράσος, ο Ινδιάνος το έχει φορτίσει πολύ το θέμα και τον μπερδεύει, ο Ηλίας αναρώνει καλά και σταθερά, ο Ρίσταρντ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, ο Βασίλης σταθερή αξία & κρύο αίμα, ο Κουμπάρος Ηρωικός! ο Βαγγέλης μέχρι το λαιμό στον πανικό, ο Χρήστος ωραίος σαν την Άνοιξη, ο Ανδρέας στο φιδάκι - πίσω μπρός, ο Αντώνης Ακατάβλητος.

άντε ορέ σύντροφοι!!!
Καλή Άνοιξη και καλές Βολές

υγ. έκανα και την καλή πράξη της ημέρας, ίσως και του έτους, σήμερα...με περισσή φροντίδα,  φύτεψα τις Πέντε Καστανιές!!!

9 σχόλια:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Πέρις είπε...

Πάντα ο λαϊκοφασισμός είχε τον τρόπο να αποκοιμίζει.
Φωνάζοντας: Ξυπνείστε...

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Πέρι,

είσαι Ακριβώς στον στόχο, πολύ καλή βολή... στους πατρώνους της Δόνας, (δόλιας) Τζούλια!

savvas g είπε...

Σε όλους τους τοξότες και τις οικογένειές τους εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!

savvas g είπε...

Προς όλους ΚΑΙ φυσικά και στην ΕΦΟΤ:
ΠΟΥ θα γίνει ο αγώνας της Β' κατηγορίας,μήπως μπορεί κάποιος να μου πει;;
Ευχαριστώ και καλή Λαμπρή!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

εδώ δεν ξέρουμε στις 10/4 αν και που θα πάμε... και τι σε κάνει να νομίζεις πως έχω για αναγνώστη την εφοτ;το σύνηθες είναι 5 μέρες πριν τον αγώνα να τα μαθαίνουμε...

υπομονή Σάββα...στην ελλάδα ζούμε...

savvas g είπε...

Οι πέντε καστανιές θα είναι μελλοντικός προορισμός, κάτι σαν προορισμός αναψυχής;

savvas g είπε...

Και κάτι ακόμα, κάτι που νομίζω αγγίζει πολλούς.
που κάνετε προπόνηση για 30 και άνω μέτρα;
Είστε ευχαριστημένοι;
Ή και ΄σεις ψάχνεται για χώρους κάπου να τρυπώσετε έστω και κρυφά;
Μήπως να το αφήσω μέρες που είναι;;

savvas g είπε...

http://iris-archeryclub.blogspot.com/