9 Φεβ 2012

η ζωή μας κύκλους κάνει...

α. ακόμη δεν το καλοπιστεύω. 3ος/2008
"δεν είστε στην λίστα, δεν περνάτε" είπε ο φαντάρος στην είσοδο του Τατοϊου και μου έκοψε τα πόδια... τηλέφωνα φωνές κακό μεγάλο... με την βοήθεια του κ.Σαμαρά έριξα εκείνη την μέρα. είχα κάνει και το ταξίδι... μην πάει τσάμπα. "...αλλά αν κάποιος κάνει ένσταση θα ακυρωθείς" μου είπε ο γραμματεύς. έριξα. δεν έγινε ένσταση. μου βγήκε και ταξίδι με την εθνική. πρώτο και τελευταίο. τα υπόλοιπα τ'αρνήθηκα. δεν γινότανε.

μετά από λίγους μήνες, να'το πάλι!

β. άλλοι στα σαλόνια και άλλοι στα βουνά. 12ος 2008
ήταν οι μέρες που καιγότανε η Αθήνα και έλαμψε το άστρο Καλογιάννης στον αγώνα του Πανελλήνιου. τουλάχιστον γλύτωσα τα χιλιόμετρα κείνη την μέρα.

και τώρα νάτο πάλι.

τρίτη και φαρμακερή. παρ'όλα τα μηνύματα, τα τηλέφωνα, τις υπενθυμίσεις, και πάλι αδήλωτος στο πρωτάθλημα κλειστού 2012... δεν χρειάζονται την αξιοπρεπή εκπροσώπηση που, με απολύτως δικά μου έξοδα, προσφέρω. το μήνυμα το πήρα...
μια αλυσίδα λένε και είναι, ισχυρή όσο ο πιο αδύνατος κρίκος. και o Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου, έχει τον δικό του. και δεν μιλώ μόνο για την δική μου περίπτωση.

άδοξα κλείνει μια δεκαετία αθλητικής τοξοβολίας για μένα. υποβαθμισμένο και το πρωτάθλημα, 60 βέλη, σαν κάθε επαρχιακό αγώνα. χωρίς ολυμπιακό γύρo, πολλές απουσίες...

παρακμή...
σαν την χώρα...
καιρός για άλλα...
για restart...


.

11 σχόλια:

Vassilis είπε...

Τρίτωσε ???
Όχι ρε συ !!!!
Πίκραααααα :(

Vassilis είπε...

καιρός για άλλα... ??
Τι είναι πάλι αυτό ? Δεν πιστεύω να εννοείς ότι....

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Βασίλη, δόθηκε μια λύση πυροσβεστική, να ζητήσω την έγκριση των υπολοίπων αρχηγών ομάδων, και αν δεν έχουν αντίρηση να ρίξω... αλλά α. δεν ρισκάρω τα έξοδα συν πόρτα και β. χαλάστηκα τελείως με τους δικούς μου... σκέψου να τους κάνω δώρο και κανα πρωτάθλημα για ότι μου κάνανε... :))

Vassilis είπε...

Μέλτο καλημέρα

α) Δεν πιστεύω κανείς από τους αρχηγούς να φέρει αντίρρηση στην συμμετοχή σου !!!!
β) Πρωτάθλημα .... στον Βόλο ??
Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ? :D

Ανώνυμος είπε...

How old are you?

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Βασίλη; φρόνημα... :) εύχομαι το καλυτερο! καλά να περάσεις και δείξε κλάση!


Ανώνυμε; άλλοι με φωνάζουν γέρο και άλλοι baby... η αλήθεια πάντα είναι στην μέση..

Αποστολος είπε...

Δηλαδη ποσες φορες πρεπει να σου κανουν τα ιδια για να το παρεις αποφαση.
Μεταγραφη εδω και τωρα Μιλτο.

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

έτσι λέω και εγώ Απόστολε! δε πάει άλλο!

Ανώνυμος είπε...

παιντί μου, παιντί μου, είναι φανερό πως Τσιμπουκαμάν δεν διέπραξες. Σαφής παράλειψη όταν κάποιος τοις σκυμβάλοις συμμιγνύεται....
Αλλά κι από την άλλη, (μήπως και λησμόνησες τα αρχαία σου)... οποιανού τα θέλει ο κώλος, η τρύπα του τα βρίσκει.
Περαιτέρω, εσύ και ποιητής τυγχάνεις και αυτονόμως και αυτοτρόπως δύνασαι να διάγεις τον βίο σου και περιπλέον, διεξελαύνων το εινοσίφυλλον όρος, θα στοχεύεις επιτυχώς τις νύμφες, -κραυγάζουσες δε θα κείνται επί του παχέως και τριφυλού εδάφους, την λιβιδό τους εκφέρουσες, δια των του κορμιού τους τις ταλαντώσεις διατρανώνοντας την ηδονή εκ του ακριβούς βλήματός σου πόνου.
Μελτάδ, υπάρχει και αξιπρέπεια, άει σ απέτα λοιπόν....
ή αλλέως πως,
γάμα τους

Αποστολος είπε...

Οταν το αποφασισεις και το θελησεις, ειμαστε εδω και σε περιμενουμε για να κανουμε το πηλιορειτικο ομαδικο (Μιλτος-Χρηστος-Λαμπης) για ... αλλα κολπα.

Κενταύρεια !!!

Ανώνυμος είπε...

Στεις 31/12/11 πως τα καταφερες;