12 Μαρ 2012

του Πυραίχμη!

εδώ στον Βορρά είναι απλά τα πράγματα. έβαλε πλάτη ο Πυραίχμης, (Γιώργος, Χάρης, Μαρία και λοιπές δυνάμεις) που πια έχει πάρει για καλά το κολάι.  τα αγόρια στους στόχους. τα κορίτσια καθαρίσανε τις  καρέκλες και έστρωσανε με τραπεζομάντιλα τα τραπέζια. όλοι μαζί στα ηλεκτρικά - Η/Υ. το κυλικείο, το δούλεψαν επίσης οι ίδιοι και έδωσε έσοδα για την διοργάνωση. νοικοκυρέοι με τα όλα τους! πήγα από Παρασκευή να βοηθήσω και εγώ αλλά... άσχετος και σβαρνιάρης, μόνο μπελά έφερα στον Γιώργο που με ακρίβεια χιλιοστού διόρθωνε τους στόχους που έβαλα στο μπλαμπλά με την Σμαρώ. κατά τις 01:00 φύγαμε απ' το γήπεδο και την άλλη μέρα πρωί πρωί, 99 τεμάχια μπήκαν στην γραμμή βολής και δοκίμασαν τι εστί βερίκοκο Μακεδονίτικο.
το Πολύκαστρο παρόν, ζωντανό και παλλόμενο!  μικροί μεγάλοι εξαντλούν τις ώρες του γηπέδου τους! ουρά κάνουν κάθε μέρα για να πάρουν την σειρά τους! και αναβολή στον αγώνα των πιτσιρίκων του μπάσκετ για να ρίξουμε εμείς, τον εξ αναβολής αγώνα μας.


και δεν ξανάγινε!!! με ΘΕΑΤΕΣ στις κερκίδες! με τα κιάλια
τους, με το κατατοπιστικό φυλλάδιο που ετοίμασαν τα παιδιά του Πύραιχμη. με το σκόρ να φαίνεται ανα τριάδα, ο κόσμος να καταλαβαίνει και εμείς πρώτη φορά στα χρονικά των αγώνων, να βλέπουμε την πορεία της κόντρας! πολύ καλό και εύκολο! αλλά έπρεπε να βγει στην επιφάνεια  η βούληση και το μεράκι για συνεχή βελτίωση, απ'τον μπροστάρη Γιώργο Χαμουρούδη, για δυο στην σωστή κατεύθυνση κινήσεις. ας τα δει και η Εφοτ, να παίρνει πατήματα... ο Μιχάλης καλός στο α μέρος (285), άλλαξε χορδή και χάλασε το β μέρος (271), αλλά μακράν μπροστά. ο Παράσχος αρχίζει να δείχνει σταθερός στο 550. εγώ είχα αρκετά βέλη στην γραμμή παρά κάτι δέκατα και έχασα 6 πόντους απ' το επίσης παγιωμένο μου 550. πότε τρεμάμενος, πότε σωστός. παλεύοντάς το. από καιρό κοιτώ με νοσταλγία το άνετο 569 της Σταυρούπολης... ο Γιώργος ο Τοχοβίτης έφτασε με φόρα στην πηγή, αλλά δεν ήπιε, στην τελευταία τριάδα που παιζότανε η θέση ήρθαμε ισόπαλοι στο 28. την άλλη φορά Γιώργο! Ο εκ Βυρώνειας Σάββας στο ήρεμο ύψος του. ο Ενιππέας πάτησε το φιδάκι και γύρισε πίσω στην αρχή, τα ίδια και χειρότερα ο Αλέξης απ'την Δράμα. ο διοργανωτής Γιώργος, πλήρωσε το νύχτα μέρα τρέξιμο, αλλά όποιος χάνει στα βέλη κερδίζει στη αγάπη! τον Παναγιωτίδη του Σκοαπθ κατάφερα να τον αναστατώσω με αιρετική κουβέντα περί tuning, και το κατάφερε το out!!! ηθικόν δίδαγμα; τέτοιες κουβέντες, μετά, στα τσίπουρα Γιώργουμ!!! ομοίως τα σκάτωσε και η Λία! προσοχή Λίαμ!!! :)

το Kassai έκαψε καρδιές... πολλοί το δοκίμασαν, σε όλους άρεσε η αρχετυπική ομορφιά του...


και το ρεζουμέ! μια από αθερίνα, καλαμαράκια, γίγαντες. πολίτικη, σαγανάκι. καλή καρδιά. ρακί, και  έτοιμο το εναλλακτικό γήπεδο! Αποστόλης, Σάββας, Γιώργος, Μέλτος. ο Άλεξ είναι μικρός ακόμη :)) όταν μεγαλώσει τοξοτικά και ρίχνει μαζί μας, θα τον παίζουμε και αυτόν καθώς μάλιστα κατέχει καλά τα γηπεδικά κόλπα, καλές διευθύνσεις κλπ τα πάντα όλα! 

καλή Άνοιξη νάχουμε, και με υπομονή στα δύσκολα...

αποτελέσματα. φωτό by Δωροθέα! 

6 σχόλια:

  1. Γειά σου Μίλτο! Καλός αγώνας, καλή παρέα, καλή καρδιά. Νομίζω πως κάποια πράγματα πρέπει να καθιερωθούν και να κατοχυρωθούν θεσμικά, ώστε να επαναλαμβάνονται εις έκαστον αγώνα!
    Μην ξεχνάς το σκουμπρί στη σχάρα, δεν θέλουμε παρεξηγήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άλεξ δεν είναι μικρός, απλά ωριμάζει αργά σαν το καλό κρασί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή