3 Μαΐ 2017

chercher la femme


μεγαλώσαμε μαθαίνοντας πως πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα, υπάρχει μια γυναίκα. που στηρίζει, βοηθά, δίνει κατεύθυνση και τόνο.

πίσω από την οργάνωση του 10ο TFG Centaur 2017, Ανήλιο Πηλίου, (Αποτελέσματα! ) υπάρχουν 4!

 η Ευαγγελία Μαρίνου, από το Εργαστήρι Τέχνης Ερωτέρρα, στην Τσαγκαράδα, ετοίμασε για μας το βαρύτιμο Best hunter Trophy και, επιπλέον, τα 2 σπουδαία βραβεία των σύγχρονων τόξων!

 η Σούλα Θερσίτη μαζί με την κόρη, Νίκη Θερσίτη - Τριχομπερδέματα - Ανήλιο, συν την βοήθεια της Μαριόλας - Gardenia Studios, & των αδελφών Αμούτζια από το ΣΜάρκετ "Σταθμός" πήρε πάνω της την Ανασυγκρότηση! περιποιήθηκε μέχρι και τον τελευταίο!

αυτό ήταν! πήρα ρυθμό και βγήκα στον δρόμο για το 10ο TFG.

τα υπόλοιπα ήταν "απλά"  ξεκίνησα από τον χειμώνα, 
ζήτησα και πήρα την άδεια και την αιγίδα του Δήμου (ευχαριστώ Τζωρτζίνα!) κατόπιν περπάτησα πολλές φορές την πίστα, μέχρι που μου "μίλησε" και είδα τις θέσεις των στόχων, κατέγραψα αποστάσεις, χρόνους, υψομετρικά, τις ανάγκες σήμανσης. η πρώτη προσέγγιση της πίστας, ήταν κάπως μεγαλούλα, να το πω κομψά!😄 8+Κm, με στόχους σε 2 όμορφα ξωκλήσια και ανασυγκρότηση στο γήπεδό μου, συν τον περίφημο στόχο Αιγαίον! στις άπειρες ώρες στο τηλέφωνο με το Παύλο, την συμμάζεψα, αν και μου στοίχισε κάπως 😊  ακολούθησε κοινωνικοποίηση με μπλα-μπλα στα καφενεία, άδειες διέλευσης από τους ιδιοκτήτες, αφίσα & sticker  από τον Αντώνη Μιχαλόπουλο και promo στους αγώνες της ΕΟΤ, καλέσματα στους αλλοδαπούς.
κατόπιν, δυο - τρεις κουβέντες, στους κατάλληλους αποδέκτες, ήταν πλέον αρκετές ώστε να προσφέρουν οι :

zagorin.gr                       μήλα - μήλα - μήλα!

Ανηλιώτικα Αλλιώτικα                          γλυκά!

tokalis.gr                                       τσίπουρα!

eskioglouwines.gr                              κρασιά!

plastiga.gr/zithopoiia/                         μπύρα!

hliosbookstore.gr/                       εκτυπώσεις! 

pastapelion.gr/                              ζυμαρικά!

  και να "γεμίσει" το Welcome-Kit των Τοξοτών! ( φωτό Ορφανίδης )


ο Δημήτρης Αλιδρομήτης, φίλος συγχωριανός και παλιός συμμαθητής πρόσθεσε ένα ακόμη τρόπαιο!
έναν Κένταυρο!
το archeryshop.gr  ετοίμασε τα μετάλλια , και το hotel anesis
όλα τα υπόλοιπα!  

το Μαγικό Βουνό, έβαλε την τελευταία πινελιά 
και, έτοιμο το Θαύμα!!! 

είδα κοντά στα ιδρυτικά μέλη της παρέας να έρχονται καινούργια! είδα άγνωστους αρχάριους που πήραν το βάπτισμα και πασίγνωστα τσαμπιόνια που δώσανε λάμψη και αίγλη στο δρώμενο! είδα θεατές στην πίστα και στην Πλατεία!! είδα και δέχτηκα παντού χαμόγελα, αγκαλιές, ευχές, φιλιά!!! την Οδέττη με τον μικρό Σπύρο στο καροτσάκι, τον Βασίλη με την Αρτέμιδα στους ώμους! τους Ρουμάνους με παραδοσιακό ρουχισμό! οι Τούρκοι και ο Γερμανός  Frank, παλιοσειρές πλέον, σαν στο σπίτι τους!  ο Κρίτωνας από την έμορφην Κύπρον να δίνει μαθήματα! είδα να σημειώνουν λεπτομέρειες ώστε να τις μεταφέρουν στους αγώνες των πατρίδων τους!  ( Πρόεδρε! γίναμε πρότυπο! :)

στην Πλατεία του Ανηλίου, η Ορχήστρα του Κώστα Μούτου, με άψογο ήχο, έδωσε το σύνθημα και οι χορευτές πήραν βήμα και ρυθμό, 
Τα Ανηλιώτικα Αλλιώτικα Γλυκά σώσανε κόσμο από υπογλυκαιμίες και 
ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ανηλίου, προσπάθησε να "απογειώσει" έτι περαιτέρω το πράγμα με αερόστατα ! την άλλη φορά αγόρια! :)
ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου, πάντα δίπλα και σταθερός συμπαραστάτης, δάνεισε στόχους, και μάζεψε ένα κουβά μετάλλια! :)

 ο Σταμάτης, ο Φίλιππος, ο Γιάννης, συνόδευσαν  ομάδες. η Αντωνία και η Νάντια, Γραμματεία Βράχος λέμε!
o ακούραστος Αντώνης, χρόνια τώρα είναι μέλος της ομάδας, πρωί πρωί την πρωτομαγιά έφερε τους στόχοι! :)  ο Δημήτρης Βαραλής, φίλος καρδιακός, τόσα χρόνια ήταν ο φωτογράφος μας, εφέτος έγινε και Τοξότης! πρόλαβε όμως να μας χαρίσει υπέροχες φωτογραφίες. να μερικές:

 


η καρτολίνα (πριν τα επίσημα αποτελέσματα) 


και Όλοι Μαζί !!!


Κενταυράκια Μου!?
επόμενη στάση,
Μούρεσι!!!


και οοοοοόλεεεεεεεεε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: