8 Ιουν 2012

προς ενημέρωση της κοινότητας...



 όχι ότι δεν το 'χουμε ξαναδεί το έργο, αλλά τέτοιες δύσκολες ώρες... κάποια στιγμή, είχαν βάλει ένα όριο 635 νομίζω. μ'αυτό το νούμερο κανένας μας φέτος, και σωστά, δεν μπορούσε να πάρει μέρος σε μεγάλο αγώνα και να διεκδικήσει ( ούτε σε όνειρο...) ολυμπιακό εισιτήριο... μετά το ξεχάσαμε. και τελικά με 588 ταξιδεύουν με χρήμα δημόσιο, όσοι έχουν σωστές "άκρες"...

9 σχόλια:

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

Άντε, μιλήστε ρε.... Τι κάθεστε ;;; Όλοι ξέρετε τι γίνεται αλλά σφυρίζετε αδιάφορα. Μόνο αν σας πατήσουν τον κάλο (ή νομίζετε ότι σας τον πάτησαν) σκούζετε. Κατά τα άλλα, πάμε στα πανηγυράκια που λέμε αγώνες και όλα καλά. Εμπρός λοιπόν, ο Μίλτος ξεκίνησε (δις) και επώνυμα. Οι γονείς της Μαρίας βλέποντας αυτό που θεωρούν κατάφορη αδικία, μίλησαν. Την τρίτη κοπέλα της αποστολής δεν την ξέρω και είναι αμαρτία να την χαρακτηρίσω, ξέρω όμως τη Μαρία, μια εξαίρετη σε ήθος κοπέλα, χώρια το αγωνιστικό κομμάτι, πραγματική αθλητική πρέσβυρα της Ελλάδος, που είναι τιμή μου να προπονούμαι δίπλα της όποτε μπορώ.
Και στο κάτω κάτω υπάρχουν "αντικειμενικά" και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια. Τα στοιχεία όλοι μπορείτε να τα δείτε και να κρίνετε.
Εμπρός λοιπόν.....(to be continued)

Γιώργος είπε...

...και ο Μιχάλης μίλησε επώνυυμα, πολλοί τον στηρίξαμε, αλλά η φωνή του δεν έφτασε μακριά.
Η Ελλάδα δεν ακούει

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

"""Ο/Η Γιώργος είπε...

...και ο Μιχάλης μίλησε επώνυυμα, πολλοί τον στηρίξαμε, αλλά η φωνή του δεν έφτασε μακριά.
Η Ελλάδα δεν ακούει

8 Ιουνίου 2012 3:27 μ.μ."""

Ε ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

...πως είπαμε το ονοματάκι σου πουλάκι μου;;;;

Μάλιστα !!!!!

Enippeas είπε...

καλησπέρα!
Αναφέρω τα γεγονότα όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ:
Η τριάδα των γυναικών -και των ανδρών- που τοποθετήθηκαν στην προ-ολυμπιακή ομάδα προέκυψε, όπως όλοι γνωρίζουμε, απο τον αγώνα Τελικής Επιλογής στο Μαρκόπουλο στις 8/4/2012. Σκοπός της προ-ολυμπιακής ομάδας -όπως προκύπτει και απο τον τίτλο της- η συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ολλανδία για την διεκδίκηση 2 εισιτηρίων (ενός άνδρα και μίας γυναίκας) για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Η "θητεία" της αποστολής ουσιαστικά έληξε με το τέλος του πανευρωπαϊκού στην Ολλανδία, μιάς και στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2012 δεν υπήρχε άλλος αγώνας. Εκ των υστέρων, προστέθηκε το World Cup (Ogden,USA 2ο 15θήμερο Ιουνίου), όπου θα δοθούν οι τελευταίες κάρτες. Η Ομοσπονδία, προφανώς λόγω κόστους, αποφάσισε να στείλει μόνο τις γυναίκες, μιάς και είχαν καλύτερη αγωνιστική παρουσία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες πιθανότητες επίτευξης του στόχου. Την ίδια ομάδα που είχε στείλει και στο Άμστερνταμ. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τον τρόπο-μέθοδο επιλογής της προ-ολυμπιακής. Ή μάλλον, θα το κάνω, ...με λίγα λόγια. Άδικο. Άδικο για αυτούς που έκαναν καλά σκορ και είχαν μία σταθερή απόδοση κατά την διάρκεια του 2011 και 2012. Όλα κρίθηκαν απο ένα και μόνο αγώνα. Όλοι γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί σ'ένα αγώνα. Για παράδειγμα, ένα ξεβίδωτο button :) μπορεί να κρίνει την έκβαση του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην προκριθεί ο καλύτερος λόγω μίας άτυχης στιγμής. Άποψή μου, πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα σύστημα που θα παίρνει υπ'όψιν περισσότερες παραμέτρους. Κάτι σαν point system. Και εντέλει, πως γίνονται οι επιλογές εις τας Ευρώπας και εις τις Αμερικές;
Στο θέμα μας: η Παπανδρεοπούλου είχε συνολικά καλή χρονιά με καλές επιδόσεις. Στον αγώνα τελικής επιλογής κατατάχθηκε 4η. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο επιτρέπονται 4 συμμετοχές ανά φύλο. Νομίζω είναι λογικό και δίκαιο να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Η συμμετοχή της θα μας δώσει σαν χώρα αυξημένες πιθανότητες να πάρουμε το πολύτιμο εισιτήριο. Άλλωστε, όλα για αυτό γίνονται.
Γνώμη μου...

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

Πως τα καταφέρνεις βρε άτιμε Αποστόλη και τα λες τόσο τεκμηριωμένα και τόσο επικεντρωμένα με σχεδόν λακωνικό τρόπο. Το 'χεις....

gtohovitis είπε...

Λιγα λογια και απο μενα! Δεν μπορω να καταλαβω αφου επιτρέπεται να σταλούν 4 αθλήτριες στον αγωνα γιατι να μην πάει η 4 καλητερη αθλητρια στην Ελλαδα! Τωρα αμα ειναι αυτη η Μαρια η οχι δεν πρεπει να μας απασχολη αλλα αυτο που πρεπει να μας αποσχολη ειναι η αυξημένες πιθανότητες να πάρουμε το εισιτήριο !!! Τωρα αμα ειναι αυτη η Μαρια ακομα καλητερα (ειναι καλη φιλη). Αυτο που πρεπει επιτελους να σταματηση ειναι η κρυφές αποφάσεις πισω απο πορτες! Αυτα τα λιγα εχω να πω.

Γιωργος είπε...

Ε, όχι και κρυφές αποφάσεις!!!
Για οποιοδήποτε αγώνα, ακόμα και αναπτυξιακό, υπάρχει ενημερωση πλήρη, προκήρυξη, ωρολόγιο πρόγραμμα, αποτελέσματα.
Δε σου φτάνει;
Μέχρι εκεί η ενημέρωση.
Στους αγώνες της εθνικής μας για προολυμπιακή πρόκριση, και το 2011 στο Τορίνο και το 2012 στο Αστερνταμ και τώρα με την Αμερική, δεν υπάρχει καμία καταχώρηση στο site της εφοτ, ότι η εθνική μας παίρνει μέρος.
Προσωπικά δεδοένα!!!
Τελικά τι έγινε με το δωμάτιο του μέλους Δ.Σ. στο Αμστερνταμ;
Στο κάτω- κάτω ας το πληρώσει