11 Φεβ 2013

ο ΣΣ Βόλου ξανά στα γήπεδα!!!


την στιγμή ακριβώς που απομακρύνονταν ο "αδύναμος κρίκος" του τμήματος τόξου του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου, την ίδια ακριβώς στιγμή ξεκίνησε και η επάνοδός του στο έργο και στις πράξεις.

κύριος υπεύθυνος, στην εθελοντική προσπάθεια, ώστε να μην κλείσει το τμήμα, ο Κώστας ο Κατούνης, πατέρας της αθλήτριας Κατερίνας.

ότι και να πω, είναι λίγο...

άνθρωπός που, όπως ο ίδιος λέει, έχει ρίξει 5 (πέντε) βέλη στην ζωή του, έχει τόσο κόσμο στο τμήμα, από 13 έως 45 ετών, που οριακά τους φέρνει βόλτα...
όλοι τοξεύουν αξιοπρεπώς και χθές στο Πολύκαστρο είχε 2 πρώτες και 1 δεύτερη θέση!!!

προπονηταράδες με τα υπέροχα nocking-point! και τα καλοστημένα τόξα, σχίστε τα πτυχία σας και κάψτε τις χορδές σας!!!

την παρασκευή πριν τον αγώνα, τους είδα από κοντά και θαύμασα. και αισθάνθηκα λιποτάκτης... αλλά όταν έπρεπε, το ΔΣ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να με ενημερώσει, να ζητήσει μιά συγνώμη.... τίποτα! από το αυτοκρατορικό τους ύψος, σιωπηλά, συναίνεσαν στην μεταγραφή που ζήτησα μετά τα όσα τράβηξα, και πέρα βρέχει για το τμήμα και την ανάπτυξή του... τεςπα... έχει ο καιρός γυρίσματα.έτσι λοιπόν την δική μου Β' θέση, όπως και όσες ακολουθήσουν αποφάσισα, αφού έτσι το θέλησαν, να τις χαρίζω στους Οδρύσες! (ακούει ο Πρόδρομος;)

θα σου μεταφέρω ένα μικρό αλλά, κατά την γνώμη μου, ουσιαστικό στιγμιότυπο από την προπόνηση, που μιλάει, "εξηγεί" την επιτυχία του Κώστα.

-Κύριε; κουράστηκα!
-Ξεκουράσου... αλλά κάτσε κοντά στην σόμπα...

αν με εννοήσατε, στα σχόλια παρακαλώ... :)

ο αγώνας ήταν ο γνωστός οικογενειακός Πολυκαστριώτικος! καμιά σχέση με τσάμπα πρωταθλητικό ύφος και ξυνίλες αθηναϊκές! (οκ! μετά συγχωρήσεως!) αλλά και 568 ο Μιχάλης, στα δεκάρια η β και γ θέση... Α&Β κατ. παιδάκια και παπούδες, μπαμπάδες δικαίως υπερήφανοι και ζόρικοι μπόμπιρες που όταν τους ρώτησα αν με αφήνουν να σπάσω και εγώ μπαλόνια μου είπαν ΟΧΙ!!! έβαλα τα μεγάλα μέσα και έριξα και ακόμα γελάμε... γμτ δεν έχω φωτό.
ο μικρός μας Χρήστος... "κάπου εδώ μέσα είναι ο αντίπαλός μου, αλλά γμτ Δεν τον Ξέρω" δεν του έφτανε το χαρτί! ήθελε να το προσωποποιήσει!!! :))
η Μαργαρίκα πολύ ζόρικη, ήλθε, είδε και νίκησε! η Γιάννα δοκίμασε τι εστί βερίκοκο (ίσως και να την ¨ζάλισα" με παραπάνω από όσο μπορούσε, θεωρία..., ο Θεοδωρίδης από το μηδέν στην κορυφή!
και αργά το βράδυ, την ώρα που στα μπλόκα ψήνανε λουκάνικα και πίνανε επανάσταση, χορτάτοι τοξοβολίατοξοπαρέα, εύκολα και γρήγορα ξεγλιστρήσαμε από τα χέρια του Μπούτα και είδαμε σπίτι.

υπέροχη μέρα και σπουδαίος αγώνας!


ευχαριστώ!
1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον κύριο Κατούνη! Είδα μια ωραία νεανική παρέα, μία χαρούμενη συγκροτημένη ομάδα. Η συνταγή της επιτυχίας, μαζί με (όπως κατάλαβα από τα γραφόμενά σου) την ανθρωπιά, την κατανόηση και το πάθος γι'αυτό που κάνουν. Όπως άλλωστε οφείλει να είναι μία ομάδα. Μίλτο, όπως σου είπα και στο Πολύκαστρο, να τους στηρίξεις όταν και όπως μπορείς. Αν στα 5 βέλη του Κώστα, προσθέσεις την εμπειρία των δικών σου 1.000.005 βελών (κατά προσέγγιση ο αριθμός), τότε ο ΣΣΒ θα ζήσει μεγάλες στιγμές! Είμαι σίγουρος πως οι συμβουλές σου θα πιάσουν τόπο. Γιατί μπορεί τελευταία να δηλώνεις, ως άλλος Ζεράρ Ντεπαρντιέ :D, Θρακιώτης, αλλά ως γνωστόν οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή