13 Σεπ 2013

καφενείον "το τοξοτικόν"




κουβέντα να γίνεται - προτάσεις, στην τρέχουσα ανάρτηση του/της efot.gr


" ...για να αποφασίσει να συμμετάσχει κάποιος σε αγώνες..... ο αθλητής χρειάζεται κάποιο κίνητρο."

μα δεν χρειάζεται κίνητρο, για να πας κάπου να διασκεδάσεις να δεις φίλους και να περάσεις καλά... τόσα χρόνια τρέχοντας πηγαίναμε... απλά δεν βγαίνει... δεν υπάρχει σάλιο! ( Λοβέρδος. Υπ. Υγείας)
 
"...κίνητρο της συμμετοχής στην εθνική, εκτός αν έχεις να πληρώσεις 2-3 βασικούς μισθούς για να πας"

για το θέμα της εθνικής, έπρεπε να είναι ξεκάθαρο εξ αρχής, πως μόνο με δικά μας έξοδα πάμε. η ανακοίνωση εκ των υστέρων, στην απονομή, δείχνει έλλειψη σεβασμού στον κόπο και στα έξοδα, όσων καλώς κακώς κάτι περίμεναν... 
 
"...δεν υπήρξε πρόβλεψη για την διάθεση πόσιμου νερού"

νεράκι, καφέδες μα και κεφτεδάκια, από το σπίτι! :) 

"...τα χρήματα από το παράβολο υποτίθεται θα έλυναν τέτοια θέματα"

χωρίς παράβολο, ίσως να μην γινότανε κανένας αγώνας... 

"...να μην προκήρυτταν έναν αποτυχημένο αγώνα για να διοργανώσουν ένα πετυχημένο κύπελλο" 

αυτό μάλιστα! σωστό! ας κάνουν τα διαμερίσματα και οι σύλλογοι ότι μπορούν και θέλουν, και ας έχει 2-3 σωστούς αγώνες η ομοσπονδία των συλλόγων...








8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

27/8/2013 Προκηρυξη απο την ΕΦΟΤ αγώνα στο μαρκοπουλο Α.Χ. <<... ο αγωνας μετράει για την επιλογη της εθνικης ομαδας που θα συμμετασχει στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα στην Τουρκια, βασει των κριτηριων και προυποθεσεων επιλογης και συγκροτησης εθνικων ομαδων>>
10 αθλητριες και 16 αθλητες ολοι κι ολοι. Τοσοι απέμειναν με τις πολλες επιτροπες που δημιουργησε η ΕΦΟΤ, για την αναπτυξη του αθλήματος, για μεταγραφες, τεχνικη επιτροπη, κλπ, κλπ.Παντως άτομα στις επιτροπες, εχουμε πολλα.
11/9/2013 Προκηρυξη αγωνα Κυπελλου στο μαρκοπουλο παντα, με προκριση τώρα στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Νεων στην Κινα, βασει των κριτηριων κλπ, κλπ.
Μου θυμιζει το <>
13/9/2013 ΜΕ ΛΥΠΗ η ΕΦΟΤ αποφασισε πως ειναι περα απο τις δυνατοτητες της, να στειλει αθλητες στο Παγκοσμιο,αλλα μπορει μονο να τους δηλωσει και να συμμετεχουν με δικα τους εξοδα!!!
ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Λιγο σεβασμο στους αθλητες και λιγο αξιοπρεπεια στις δηλωσεις σας.
Τα λογια περιττευουν...........
Γιωργος


Vassilis είπε...

Μίλτο καλά τα λες, τόσα χρόνια τρέχαμε εδω και εκει για την χαρά και μόνο να δούμε αγαπημένους φίλους και να διασκεδάσουμε μαζί τους. Πλην όμως, this last year (όπως λέν και στο χωριό).Τώρα όλα μπαίνουν σε ισοζύγια. Τι παίρνω για αυτά που δίνω. Δύσκολα θα γυρίσουμε στις παλιές-καλές εποχές. Μας δημιούργησαν ένα ...μετακατοχικό σύνδρομο (α ρε Μπαμπινιώτη)του τύπου "μάζευε ότι μπορείς γιατι αυριο δεν ξέρεις τι θα σου έρθει". Ακόμη και αυτοι που (ακόμη) μπορούν να στηρίξουν τις "ορέξεις" τους το σκέφοτνται δύο (μην σου πω και τρείς)φορές. Έτσι ένα κίνητρο είναι μάλλον αναγκαίο σαν αντιστάθμισμα στο "ισοζύγιο"
Όσο για το άν θα γίνονταν η όχι αγώνες χωρις παράβολο..... αν ο άλλος αιμοραγεί ακατάσχετα, τι να σου κάνουν 2 φιάλες αίμα. Γίνανε τόσοι αγώνες για "10 αθλήτριες και 16 αθλητές" που λέει και ο Γιώργος. Καλύτερα λίγους και σωστούς όπως λέει και στο EFOT.GR παρά πολλούς και ότι νά 'ναι. Όσο για την "έλλειψη σεβασμού" που αναφέρεις .... άσε να μην το σχολιάσω

Enippeas είπε...

Kαλησπέρα,
να πω κι'εγώ την ταπεινή μου γνώμη με τη σειρά που τα παρέθεσε ο Μίλτος:
Κίνητρα: Δεν έχουν όλοι τα ίδια κίνητρα. Κάποιοι όντως θέλουν να φτάσουν ψηλά και ενδιαφέρονται για κάποια πρόκριση ή συμμετοχή στην εθνική ομάδα. Άλλοι πάνε γιατί έχουν θέσει προσωπικούς στόχους που θέλουν να κατακτήσουν, χωρίς να έχουν -τουλάχιστον άμεσα- υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις από τον εαυτό τους. Κι'άλλοι πάλι, πάνε για να αγωνιστούν με φίλους, να πειράξουν και να πειραχτούν. Για το παιχνίδι. Και δεν καταλαβαίνω γιατί, τόσο εσύ Μίλτο όσο και ο κος efot.gr, δεν το θεωρείτε αυτό από μόνο του σημαντικό κίνητρο. Ίσως υπάρχουν κι'άλλα κίνητρα. Βάλτε ο καθένας ότι νομίζει.
Συμμετοχή στο Παγκόσμιο: Δεν χωρά συζήτηση. Ήταν απαράδεκτο να αναφέρεται στην προκήρυξη πως "ο αγώνας μετράει για την επιλογή της Εθνικής Ομάδας" και να βγάζουν εκ των υστέρων ανακοίνωση πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά. Δεν το γνώριζαν πριν τον αγώνα πως δεν βγαίνουν τα κουκιά; Αλλά αν δεν έδινε ο αγώνας πρόκριση, άραγε πόσες συμμετοχές λιγότερες θα μετρούσε; Για να μην πω, όπως ήδη αναφέρθηκε, για την οικονομική επιβάρυνση και την ταλαιπωρία των αθλητών. Δεν μπορώ να κρύψω την απογοήτευσή μου για την συμπεριφορά απέναντι στον Ινδιάνο, με τον οποίο πέρασα πολλές ώρες μαζί και έζησα από κοντά την χαρά του και τον ενθουσιασμό του για το σκορ και την πρόκριση που θαρρούσε πως πέτυχε. Και αντίστοιχα κι'όλα τ'άλλα παιδιά που είναι στην λίστα της "so called" πρόκρισης. Βρε άϊ σιαπέρα που'δω!
Κυλικείο: Δηλώνω παθών. Πήγα χωρίς νερό, καφέ, κολατσιό. Υπολόγισα στην λειτουργία του κυλικείου και την πάτησα. Έγινα ζήτουλας! Ευτυχώς η υπόλοιπη ομάς είχε κατιτίς και μοιράστηκε... Θα ήταν φρόνιμο στις μελλοντικές προκηρύξεις αγώνων να αναφέρεται αν θα λειτουργήσει στο γήπεδο κυλικείο ή όχι. Απλό!
Παράβολο: Όπως έχω ξαναπεί, ο φίλος μου ο George στην Αγγλία μου ανέφερε πως πληρώνουν για την συμμετοχή σε αγώνες. Με αυτά τα χρήματα τους παρέχουν οι διοργανωτές όσο νερό και καφέ θέλουν. Παρ'όλα αυτά, δεν ήταν η καλύτερη στιγμή να μπει χαράτσι στους αγώνες. Ο κόσμος έχει ζόρια...
Αγώνες: Δεν αλλάζω τίποτα από αυτά που ήδη αναφέρθηκαν. Ναι σε όλα!
Με συγχωρείτε για την μακροσκελή ανάρτησή μου.
Καλό βράδυ σ'όλους.

Ανώνυμος είπε...

Όταν βάζεις μικροπωλητές να μανατζάρουν αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αυτά γινονται...

Αγαπητοί φίλοι, εμείς σαν αθλητές όσο και να γκρινιάζουμε δεν θα γίνει ποτέ τίποτα πρός το καλύτερο. Και ο λόγος είναι ότι δεν ψηφίζουμε για το ΔΣ της ΕΦΟΤ. Ας "πιέσουμε" λίγο τους εκπροσώπους των σωματείων μας να ψηφίσουν "σωστά" στην επόμενη ΓΣ της Ομοσπονδίας, να μιλάνε και όχι να χειροκροτάνε, και βλέπουμε.
Αν οι εκπρόσωποι του σωματείου μας δεν έχουν την διάθεση να σταθούν στα προβλήματα των αθλητών τους και να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο, η λύση είναι απλή : αλλάζουμε σωματείο. Και τότε θα αρχίζουν να σφίγγουν τα πράγματα για τους "διοικούντες" και τα "σωματεία". Όσο μας έχουν σίγουρους, θα κάνουν τα ίδια.
Γιατί όλα αυτά που γίνονται σήμερα στο χώρο της τοξοβολίας θέλουν διάθεση, συνεργασία και ικανότητες για να λυθούν, όχι ξερόλες.
Όσο για τα χρήματα, ας τα βρούμε όπως τα βρίσκουν όλες οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες στο κόσμο. Τρόποι υπάρχουν, αυτοί που θα τους εφαρμόσουν δεν υπάρχουν στο ΔΣ της ΕΦΟΤ ακόμα !

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

πιστεύω πως εντός ολίγου,
όλα αυτά θα είναι Ιστορία...
τότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, όλοι εμείς οι καλοπροαίρετοι γκρινιάρηδες...

Κουλης Παυλος είπε...

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΝΕΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΤ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΟ & ΚΛΕΙΣΤΟ....ΑΥΤΑ!!!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

ασφαλώς Παύλε!

και δεν χρειάζεται να ανακαλύπτουμε την αμερική ξανά και ξανά... διαμερισματικά πρωταθλήματα είναι η απάντηση στο υπέρογκο πια κόστος των ταξιδιών. και πάντα με ρεφενέ! δωρεάν φαγητό δεν υπάρχει τον αληθινό κόσμο... αυτήν την επανάσταση κατά του δεκάρικου του Ευριπίδη, δεν την κατάλαβα... είναι το αυτονόητο στην μετά τις επιχορηγήσεις εποχή... επίσης με το δεκάρικο γίνεται, αν γίνεται, ο αγώνας, δεν σημαίνει και κόκκινο χαλί και χαβιάρι με μαύρο ψωμί + σαμπάνια... την αρτηριοσκλήρυνση και το αργό τέμπο της εξουσίας δεν θέλω να καταλάβω...

ας πούμε. έστω πως περιμένεις μήπως και τελευταία στιγμή σου δώσουν ένα ξεροκόμματο από Πάνω... αφού είχες ξηγηθεί πως δεν υπάρχει σάλιο για τουρκιά κίνα κλπ ΑΝ τα έπαιρνες και τα μοίραζες υπέρ του λαού με όποιον τρόπο αποφάσιζε το ΔΣ (δεν είναι μόνο τα παγκόσμια προτεραιότητα...μπορεί πχ. λέμε τώρα, να ξεκολούσες και να τα μοίραζες στην βάση, στους πολλούς και όχι σε 2-3 απελπισμένες συμμετοχές σε πίστα που δεν είναι της κλάσης μας...) θα ήταν κέρδος κέφι και χαρά. ένα λαχείο...

τώρα;
τώρα μαζεύεις μούντζες και γκρίνια...
κλκπκλπ...

Unknown είπε...

http://notia-evia.blogspot.com/2013/10/blog-post_8.html#.UlO5aJRtJso.facebook Έλενα Ντάτσου