17 Μαρ 2008

16/3/2008 Δεκέλεια 70μ.α/γ/ε/ν/

έμαθα απ'τον ΑΣΤΑ για τα οργανωτικά προβλήματα και είδα από κοντά την εκ των ενόντων γραμματεία όπως επίσης και την απονομή στο πεζοδρόμιο δίπλα στην πύλη (έπρεπε κατά την γνώμη μου να πάμε στην ψησταριά " Ο Σμηνίτης") αλλά αυτά δεν με χαλάνε καθόλου. Είδα και αγκάλιασα τους φίλους και συναγωνιστές, έμαθα τα νέα τους, ο καιρός ήταν ότι έπρεπε και με λίγο πονηρό αεράκι, έγιναν πλάκες και καλαμπούρια, και τέλος-τέλος, λίγο βιαστικά λόγω περασμένης ώρας και στρατιωτικού ωραρίου, έγινε και ο πρώτος αγώνας 70μ.της χρονιάς.
Ναι, ήταν ωραία, πολύ ωραία.
Έχω ένα παράπονο, που το είπα και στον Αλέκο τον Νασιούλα, τον ομοσπονδιακό. Οι της εθνικής με τα σκόρ τους πρέπει να φεύγουν μακρυά απ'τα πόδια του απλού λαού. Αν έκαναν την δουλιά τους όπως η Ψάρρα, που πήρε το όπλο της και με 316+324=640, ετοιμάζεται να μας βγάλει ασπροπρόσωπους- ευχαριστούμε Ευαγγελία, δεν θα μας έβαζαν στην πρίζα σε κάθε αγώνα και έχουμε και δουλειές... :-). Θέλω να πω Αλέξανδρε, δεν πρέπει να να με περνάς 1 πόντο, Πρόδρομε δεν έπρεπε να ισοβαθμούμε, εγώ πως θα περάσω τώρα 15 μέρες μέχρι τον άλλο αγώνα;... και έχω και ένα βουνό σκουριές και υδραυλικά να παλέψω...ρίξε μου 30-50 πόντους στο κεφάλι και καμμιά δουλειά να κάνω και τα παϊδάκια μετά τοξοτικής φιλοσοφίας να απολαύσω χωρίς πίσω σκέψεις, για ταξιδάκια ανά την υφήλιο με έξοδα του φορολογούμενου, δηλ. δικά μας...
για τα αποτελέσματα εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aρχηγε έχεις εν μέρη δίκιο .
Πρώτα απ΄όλα πρέπει να ξέρεις ότι στο εξωτερικό η ομοσπονδία μας
Έβγαζε σαν εθνική αποστολή και όχι σαν εθνική ομάδα , εκ των υστέρων εάν την βόλευε (όχι καλό νούμερο αλλά καλή θέση ) ¨βάφτιζε¨ την εθνική Αποστόλη σε Εθνική ομάδα
Δεύτερον κανείς δεν μας πληρώνει όταν κάνουμε τοξοβολία , ένα κάποιος είναι καλύτερος επειδή ¨έκλεψε¨ περισσότερες ώρες από την εργασία του για να κάνει προπόνηση τότε του αξίζει το δικαίωμα της εθνικής αποστολής.
Τρίτον εάν παρατήσουμε τις δουλείες μας και κάνουμε μόνο τοξοβολία , όχι μόνο οι σκουριές και τα υδραυλικά θα μας ¨φάνε¨ αλλά δεν θα έχουμε ούτε να φάμε ένα πιάτο φαγητό .
Τέταρτον η τοξοβολία από ένα σημείο και μετά θέλει πολλά για να μπορέσεις να κρατηθείς ¨ψηλά¨ και μακριά από τον ανταγωνισμό , τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού όσο και στο βασικότερο επίπεδο των προπονήσεων.
Και πέμπτον και κυριότερο που δεν πρέπει κανείς μας να ξεχνάει – ΟΛΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ – που αναφέρεις οι πράξεις μας μόνο κάνουν την διαφορά τίποτε περισσότερο , ούτε τα παραπανίσια λόγια ούτε οι υποσχέσεις , στην τοξοβολία ο προσωπικός λόγος πρέπει να γίνεται πράξη μέσα από τις δυνατότητες του καθενός μας .
Αυτά αρχηγέ, να είσαι καλά θα τα πούμε από κοντά στον αγώνα , (κατεβαίνει και ο Ζήσης και ο Γιάννης)

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

α ρε Πρόδρομε, μην το παίρνεις κατάκαρδα
Ξιπάστηκα καθώς έκανα και εγώ ένα 600ρι... Απόχτησε η μύγα κώλο και έχεσε όλο τον κόσμο...Βάλε μου επιτίμιο, για εξιλασμό... ας πούμε να ρίχνω με το ίδιο τόξο ένα μήνα... :-))

χαίρομαι που θα δώ τον Ζήση και το Γιάννη(;)