3 Φεβ 2009

Άνθρωποι και άνθρωποι...

δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια, δεν είναι και οι άνθρωποι, δεν είναι και η καμπύλη μάθησής των. κάποιοι μαθαίνουν εύκολα, κάποιοι δύσκολα και κάποιοι δεν μαθαίνουν ποτέ... κάποιοι μαθαίνουν μόνο απ'τα λάθη τους, κάποιοι ούτε απ'αυτά και κάποιοι με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος στον ύπνο τους. κάποιοι έχουν τα εύκολα εύκολα και κάποιοι τα εύκολα δύσκολα. κάποιοι πιάνουν κοπριά και γίνεται χρυσάφι και κάποιοι τ'ανάποδο.
λέω δηλαδή, έπρεπε να κάνω 700χλμ, πάνω κάτω για να μάθω αυτό που λέω στους αρχάριους του συλλόγου, αυτό που ξέρω(;) δυνατά πίσω και πάτημα μπροστά με έμφαση στο timing; γιατί να επιτρέψω να βγούν κάτι τρεμάμενες άψυχες βολές; γιατί να κοιτώ το pin και να τραβιέμαι σε μάκρος κρατώντας το βέλος; αν μου έριχνε και ο στόχος; τα ίδια θα έκανα;
Στην Πεύκη, την κυριακή, με κόπους και βάσανα και χάνοντας 10 πόντους απ'τον μέσο όρο μου, αυτό που έβλεπα και στις τελευταίες προπονήσεις και στο Λουτράκι δηλ., συνέχισα με τον γνωστό μου τρόπο την σπουδή του τόξου. μία μπρός και δύο πίσω. δύσκολες βολές. χοντροκομμένες. τις θέλω πιό φίνες, με χάρη ή δυνατόν. και το όποιο μετάλλιο, δεν ήταν αποτέλεσμα επιβράβευσης της τέχνης μου αλλά αποτέλεσμα του χαμηλού επιπέδου της τοξοβολίας μας. Μονόφθαλμος στούς τυφλούς...εν πάση περιπτώσει, το όφελος είναι πως μέχρι το κύπελλο και με μαξιλάρι τη Λαμία, έχω ξεκάθαρο τι πρέπει να δουλέψω, εκεί που ήταν κάπως θολό. άντε να σώνουμε να κάνουμε και καμμιά δουλειά...medals
ο φίλος Βασίλης και η κυρά του, που μάλλον έπεσαν μεσ'τη μαρμίτα με το μαγικό φίλτρο όταν ήταν μικροί, χαλαρά, πήρε και πάλι σώβρακα, παρ'όλη την τσαπατσουλία στην τελευταία βολή, και γίνεται πλέον καθεστός ο ίδιος, κατά πόδας και η Γεωργία με χάλκινο. ο ινδιάνος ή αετός-που-έπεσε-στη γη-στη-μέση της λίμνης-πλάφ, Στέφανος, δοκιμάζει μετά από αναγκαστική αποχή δυό χρόνων, ας όψεται ο εμβολιάδης, τα φτερά του. χα... σκέψου και να τα στεγνώσει- ανοίξει. ο κουμπάρος προσπαθεί να μάθει να δένει τα κορδόνια του. κοντά είναι. ο Κωνσταντίνος είχε μούτρα και δεν μιλιώταν.... έκανε out έμαθα. photo by Κουμαριανός

αλληλούια.
καλές βολές σύντροφοι

4 σχόλια:

Vassilis είπε...

Έκπληξη (ευχάριστη) για μένα ο "αετός-που-έπεσε-στη γη-στη-μέση της λίμνης-πλάφ" Στέφανος παρ' ότι πάρα λίγο να με ραμφίσει(αν και πιστεύω ότι δεν θα γλυτώσουμε τόσο εύκολα την επόμενη φορά !).
Έκπληξη και η επίδοση σου φίλε Μελτιαδμ Πολύ "φτωχό" σκορ για τοξοβόλο του επιπέδου σου ??
Άσε ρε παλικάρι τις δοκιμές και τις αμφιβολίες. Ρίξε όπως νιώθεις..... μπαμ και κάτω, άντε μπράβο να πάμε ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του :)

Υ.Γ. Όποιος πιστεύει σε μαγικά φίλτρα και συναφή μαντζούνια περιπατεί σε λάθος μονοπάτι !!!

AVE
Βασίλης

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Οργάνωση Λεύτερο Πήλιο!

Προκήρυξη

το φαύλο κράτος των Αθηνών και τα ντόπια και ξένα τσιράκια του, προσπαθούν με κάθε μέσο, θεμιτό και κυρίως αθέμιτο, να προβοκάρουν τον αγώνα του συντρόφου Μελτάδ για καλύτερο group. με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο τους λέμε πως η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει. σηκώνουμε το γάντι και ας ορίσουν τους μάρτυρές τους στην μονομαχία στο κύπελλο ελλάδας στις 15 του φλεβάρη στο γήπεδο της ποιός-την θυμάται-ξιφασκίας-2004. Δικός μας μάρτυς η κριτής Λίζα η κοντή.

Vassilis είπε...

!!! Μελτάδ αγόρι μου να το κοιτάξεις αυτό τώρα που είσαι μικρούλης .......

(τι πίνεις ρε καπετάνιε και δεν μας δίνεις να σιαχτούμε και εμείς λίγο ???? Άντε γιατί με τα μπαγκάζια έχουμε θολώσει :))))

Ανώνυμος είπε...

'' Η ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ''

( με την υπογραφή: ΤΗΕΟ ).

ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ