25 Μαΐ 2009

οι παρατηρητές της νοσταλγίας...

DSC00007-1
πως να τους ερμηνεύσεις με δυό λόγια; κείνον στ’ αριστερά, που δείχνει δίποδος, είναι λέω κατά 99% βλάξ, δηλ. απ’ αυτούς που μεταχειρίζονται το 1% του εγκεφάλου τους… ο τρίτος καχύποπτος ωσάν χωροφύλαξ, Όργανον!!!?. ο τέταρτος κραταιός ως πολιτικός από σόι, ΈτσιΤοΒρήκαμεΕτσιΚαιΘαΤΑφήσουμε κουφάλες! τελεία και παύλα, και η δεύτερη, ααα…μα είναι χορεύτρια! τρελή κι αδέσποτη, παρόλη την αγάπη!
30/11/03.
ζουν άραγε; θυμούνται άραγε ένα φωτογράφο, πλημυρισμένο νοσταλγία, που γυρόφερνε στο λιβάδι τους, δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος;
DSC00013-1 DSC00010-1

8 σχόλια:

 1. Aρχηγε Μήλτο η χορεύτρια τα έχει με τον χωροφύλακα μαζι βοσκουν μαζι πινουν μαζί πανε και το δίνουν .
  Ο δέ πολιτικός κοιτάζει το 1% - δείξε μου τον φίλο σου να σου πώ ποιος είσαι :))))))
  Πάντος παράλειψες τα δέντρα στο βαθος της εικόνας τα δύο (2) μπροστά είναι σαν ένα (1) δεντρο με 2 κορμους ενώ το τρίτο (3) γέρνει προς την πλευρά των δύο σαν να θέλει να δεί κι αυτό τα πρόβατα.
  Η εικόνα μιλάει με χίλιες λέξεις και ο καθένας μας εχει να αφηγηθεί και μια άλλη ξεχωριστή ιστορία, ΟΠΩΣ στην τοξοβολία. (Οποιος έχει αυτιά ας βλέπει :))))))).
  Πρόδρομος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ψηλά την σημαία της επαρχίας Πρόδρομε!!!
  ένας σωρό κόσμος τις είδε, μιά κουβέντα, δυό αράδες δεν μπόρεσαν να συντάξουν.... ναι είναι παράπονο.... αν αρχίσω πάλι για ρυθμίσεις και ψυχολογίες, να κατεβατά τα σχόλια... τεςπα ότι θέλω λέω μου φαίνεται... δεν τόξευσα σήμερα και έχω τα νεύρα μου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ...που στο καλό συναπάντησες αυτόν τον εσμό των ονείρων;

  Γκετζ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. όποιος γυρίζει, μυρίζει. το πρωινό πουλί τρώει σκουλίκι. χεχε ειμένα θαμ'πείς;!! ώρα είναι να φανεί και η Διάφανη :->)είδες την; πάλι κόλλησε η γκλάβα της

  καλημέρα Γκετζ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εμενα παλι μου ειναι πολυ γνωστες αυτες οι φατσες: απο αριστερα οπως κοιτω ειναι το γατι ο αλεξανδρος, μετα εγω μετα εσυ και τελευταιος το γουμαρ ο μακης!!! φιλια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οπως παμε το γυρναμε ολο και πιο πολυ στο φιλοσοφικο-ποιητικο, πολυ ωραια.

  ΥΣ Πρωην Filia νυν οποιοσδηποτε, ειπα να κανω account της προκοπης.

  ZTiiiiiaaaa!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Aπιστευτες φώτο ...εκείνος ο 4ος ο πολιτικός - το γομαρι , μπορεί να σταθεί μήλο πάνω στο κεφάλι του για τα 18 μέτρα :))))))))
  Προδρομος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. αφήστε τα πρόβατα στον τσομπάνο και πιάστε τα τόξα... έχετε πρωτάθλημα σε 35μέρες... αχ,βαχ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή