31 Αυγ 2009

2009-2010

με περισσή χαρά και φούρια κηρύσσω, 32 μέρες πριν το Κύπελλο η τις εκλογες :-(, την έναρξη της τοξευτικής περιόδου 2009-2010. σε μια λαμπρή τελετή στη βίλα Λαχτάρα του Κουμπάρου (άλλοι στα σαλόνια και άλλοι στ' αλώνια) παρούσης και της κριτού Λίζας, έπεσαν τα πρώτα βέλη του Φθινωπόρου. με υγεία και του χρόνου... ή αλλιώς, πότε πέρασε άλλο ένα καλοκαίρι... και λιγοστεύουν τα άτιμα...

καθώς το μυικός τόνος έχει πάει αλλού, άρχισα με Master & Border 44# & Ace 520 105grain(γμτ 7 μείνανε) .

σα'πέρα το ξαναβλέπω.

8 σχόλια:

Vassilis είπε...

#44 Γιά αρχή ? (!!!!!!!!!!!!!!)
Καλά αν ο μυϊκός τόνος δεν είχε πάει αλλού με πόσες λίβρες θα έριχνες ?
Για καθίστε καλά !!! άντε φρόνιμα..... ;-/

Οποιοσδηποτε είπε...

Αρχιζει να τρεμει ο φυλλοκαρδι των κιτρινων προσωπων (αυτο παρτε το οπως νομιζετε)

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

είπα και ελάλησα: δεν μιλώ, για τεχνικά θέματα, με άσχετους...

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγε Μήλτο θέλεις αλλες 10 λιβρες για τα 54 :)))χο χο χο , Υπάρχει η πιθανότητα να μήν κατεβω στο κύπελο ετοιμαζω κατι καλό για του χρόνου ¨)))))) , και σταθερό ¨))) .
Υπερβόρειος

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Μάκη, και οι αγώνες μέρος του "ετοιμάζω κάτι καλό" είναι... δεν είναι αυτοσκοπός... κάνοντας 2 αγώνες το χρόνο, άνθρωπος είσαι, θα τους φορτώσεις- φορτίσεις... και θα γελάει πάλι ο Βασίλης... θα λέει "τι να τις κάνεις τις λίβρες και τις μεγάλες προπονησεις; να με 40 λιβρούλες και 200 βέλη τη βδομάδα σας παίζω στα ίσα"...κατάλαβες που φτάσαμε; να σηκωθούν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι :-))
άσχετο 331 στα 90 και 330 στα 70μ ο Σταύρος 56ος στα μισά.

Vassilis είπε...

"με 40 λιβρούλες και 200 βέλη τη βδομάδα σας παίζω στα ίσα". Ολε ολε !!!!!!!
Έχε χάρη που το κεφάλι σου είναι αρκετά ψηλά και δυσκολεύονται να το φτάσουν τα πόδια :) (που θα μου πάει όμως ;>)

ΥπερβορειοΜάκη... Οι αγώνες είναι μέρος της ομορφιάς του να είσαι τοξότης και να βρίσκεσαι με ομοίους
Το κάτι καλό αν είναι να'ρθει θε να'ρθεί (αλλιώς θα προσπεράσει) κάθε αγώνας που χάνεις όμως απλά ...τον χάνεις, δεν πρόκειται να ξανάρθει ;-/
(και χάνουμε και εμείς οι νεώτεροι (!!!!!! ΝΑΙ ΜΙΛΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟΙ !!!!!) την ευκαιρία να σε χαζέψουμε λίγο)

Ανώνυμος είπε...

τα χρονια συσσωρεύουν εμπειρία αλλα ένα δεν υπάρχει σταθερότητα τότε η εμπειρία μένει μονη τις .
από το 2005 έως 2008 να λοιπό από ενάμισι μηνα από την δουλειά μου (4 gran pri + 1 ευρωπαϊκό η παγκόσμιο) + 4-6 αγωνες εσωτερικού = 5 εβδομάδες + 6 μέρες τις παρασκευές που χάνω από ταξίδι πάει πολύ συνολικά 6 εβδομάδες διακοπές μέσα στο χρόνο είναι πολλές , η ζωή εκτος από τοξοβολία έχει και απαίτησης τις καθημερινότητας , οποτε καλύτερα να έχω μια σταθερή απόδοση 107-114 (12 βέλι) παρα να ξανακατεβώ σε αγωνες και να κάνω τουρισμό.
Εαν εμενα αθήνα θα πήγενα καθε σαβατοκύριακο σε αγώνα και με μια ψησταριά μαζί :)))) για πικ νικ.
Αλλα αυτό δεν είναι τοξοβολία απο την άποψη οτι θέλουμε να κατεβένουμε με αξιώσεις σε αγώνες εξωτερικού .
Απο ένα σημείο και μετά (650+ στα 70) θέλει και οικονομική άνεση και πολύ χρόνο σε προπονήσεις και γυμναστήριο 2 τόξα "κουρδισμένα" , τουλάχιστον 800 - 1200 βέλη την μέρα. 3 στοχους προπόνησης 24 βέλη στη φαρέτρα και αλλες 5 χορδες δουλεμένες , αλλαγή καθε 3 μηνο στη χορδή, και τα βέλη , ποσο νομίζεται οτι μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό στην Ελλάδα ? η απαντηση είναι καθόλου , και αντε και εφερες ενα καλο σκόρ ποσο σιγουρος είσαι οτι θα το φέρνεις συχνα που είναι η σταθερότητα ? .
Απο ένα σημείο και μετά θέλει τρομερά μεγάλη προσπάθεια πρέπει να ξεχάσεις οτιδήποτε και να κάνεις προπόνηση πρωι μεσημερι βράδι, απάνθρωπα.
Εαν το κάνεις :)))) φυσικά και με μαθηματική ακρίβεια δεν θα έχεις ούτε σοβρακο να φωρέσεις:)).
Δυστηχώς αυτή είναι η αληθεια για την πρωταθλητική πορεία της τοξοβολίας στην Ελλάδα.
Κατα τα άλλα ναι κανουμε τοξοβολία γιατι μας αρέσει και είναι το χόμπι μας , αλλα μέχρι εκεί .
Υπερβόρειος

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Μάκη,
το σταθερό, είναι ίδιον των μηχανών και των πρωταθλητών. με την προετοιμασία που περιέγραψες, μετατρέπεται ο άνθρωπος σε μηχανή. και καθώς οι ώρες είναι ως γνωστόν 24, δεν μένει χρόνος για άλλα πράγματα, τα οποία και θυσιάζουν όσοι ενδιαφέρονται και το χρειάζονται.
εμείς ως χομπίστες δεν θάμαστε ποτέ σταθεροί. αυτό είναι ένα. αλλά βρε αδερφέ να βρεθούμε και καμμιά φορά. κατανοώ πως με τις εκλογές θα έχεις αρκετή δουλειά. κυνήγα την. έτσι και εγώ δεν πήγα Κορέα. αλλά ας έρθεις τουλάχιστον στο επαρχιακό. να βρεθούμε καμμιά φορά βρε αδερφέ!!!