4 Οκτ 2010

open national championship 2010... και αμέσως μετά close it...








αυτά έφερα πίσω απ' την Αθήνα. ένα κότερο στο μπουκάλι και ένα μπουκάλι γεμάτο Τεντούρα... ο φίλος, Νίκος Μουντογιαννάκης, σε ανταπόδοση της χορδής που του 'φτιαξα πλειοδότησε με μια χειροτεχνία του, ένα κότερο σε μπουκάλι!!! ήταν, όπως μου είπε, 15 χρονών όταν στο "Φαντάζιο" διάβασε ένα άρθρο και οδηγίες γι' αυτήν την τέχνη, και από τότε την θεραπεύει... πάρα πολύ καλό, καλός, μοναδικός! ο εκ των "μαθητών" Παύλος, κέρασε Τεντούρα... Πατρινό απόσταγμα με κανέλα και μπαχαρικά. επίσης μοναδικό, και συγκινητικός ο Παύλος. ο οποίος πήγε και καλά. και μπαράζ με τον Τίμη, και δεν συμμαζεύεται... καλά τα πάει η ομάδα του Άνεσις. και ο Σαρακατσάνος καλά τα πήγε. τον έκοψε με ζόρι, ο Ινδιάνος...
επίσης έφερα πίσω την ανάμνηση μιας καλούτσικης κόντρας, με τον Δημήτρη τον Αυγερινάκη του ΣΚΟΑΑΠΘ, που κάπως σώζει την κατάσταση. που αφού έκανα τα εύκολα δύσκολα και κατάφερα να χάνω 4-0, στην κόψη του ξυραφιού το γύρισα, χωρίς το παραμικρό περιθώριο λάθους,  σε  6-4. στο κατόπι, απ' το παλιό επίσης κόκκαλο, Κώστα Γιάντσιο, έχασα, μετά από απανωτά αβίαστα λάθη... μέχρι και παραλλαγή στην εκτέλεση έβγαλα... στην πρώτη κόντρα αυτά τα χαζά μπορεί και να περάσουν χωρίς επίπτωση αλλά όχι και στην τρίτη, και ειδικά με τον μέτριο στο σκορ αλλά σταθερό σ' αυτό Κωνσταντίνο...  ο νεαρός Μιχάλης με γερό φινάλε και αφού σε μπαράζ έκοψε τον Στέφανο, κέρδισε και τον Αντώνη Γουμαρά στον τελικό. ο περίλυπος Ινδιάνος, κέρδισε όχι εύκολα, στον μικρό τελικό, τον "πηλιορείτη" Χρήστο Μάρκου, του Στόχου. super ο σχετικά άπειρος Χρήστος. γύρισε και ο Γιώργος ο Καλογιαννίδης στη γραμμή βολής!!!! αν δω τον Σταύρο και τον Θωμά, θα κεράσω μια γύρα, τουλάχιστον!
ένα αξιοσημείωτο για την κοινότητά μας: λέω πως, αν και το Σάββατο οι συνθήκες ήταν σχεδόν ιδανικές, με το πονηρό αεράκι, που άντε να ξέσερνε 1-2  πόντους αριστερά, μόνο ένας, ο Ινδιάνος πέρασε το 600 και αυτός με σκορ που δεν τον πάει πουθενά... με 634, δεν μπαίνεις στις κόντρες Στέφανε ώστε να βρεις και πάλι τον Im, και να τον "κερδίσεις"... με τα ψέματα και την ελληνική μαγκιά, δεν βάφονται αυγά. χρειάζεται οπωσδήποτε μπογιά!!! δεν είναι κακό, αυτοί είμαστε, μια παρέα ερασιτεχνών, αλλά ρε παλικάρια....τότε που ξεχάσαμε τις μπύρες;

13 σχόλια:

Nick είπε...

Σε βλέπω ...λίγο προβληματισμένο. Χωρίς να σε θέλω να σε σπρώξω κι άλλο στην καταστροφή, δες στο παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.youtube.com/watch?v=QCXvAqIDpIw&feature=player_embedded

πόσο σκοτεινό είναι το μέλλον μας. Που βαδίζει αυτός ο κόσμος!!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

καλά... πως το βρήκες αυτό το πράγμα... για την ώρα χάλια τοξεύει πάντως....

ινδιανος είπε...

Μια χαρα τα λες Μιλτο μου αλλα δεν ειμαι διατεθημενος να αφησω την ευκαιρια να παει χαμενη. Το καλοκαιρι εχουμε προκριση για το λονδινο, και θα τα δωσω ολα εστω και χωρις βοηθεια απο την ομοσπονδια και το κρατος. Εχω συνηθισει στην αδιαφορια τους.Αν η προκριση ηταν στην κορεα 99% θα την επερνα. Αυτη τη φορα θα ειμαι πιο καλα προετοιμασμενος, πολυ απλα γιατι δεν περιμενω βοηθεια απο κανεναν. Αν ησουν απο μια μερια και ακουγες τι μου εταξαν στην κορεα θα καταλαβαινες. Και τωρα που περασε το καλοκαιρι θα γελουσες με την καρδια σου. Εγω "γελασα" κλεγοντας με την αδιαφορια τους αλλα ηταν η τελευταια φορα που βασιστικα σε λογια!!! Θυμασαι τι εχω πει; γιατι εγω δεν το ξεχνω:
Next time i will win......

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Στέφανε! προσοχή!
για ρώτα και τα παιδιά απ την Σαλονίκη, να σου πούνε τι πήρανε από τα 2 χρόνια μονοκαλιέργιας του τόξου, ρώτα και τον Μάκη, που γύρισε και είδε ποντίκια και αράχνες στο τυπογραφείο... ρώτα και μένα ακόμα υπό κλίμακα βεβαίως, που με είχε φάει η σκουργιά, για να γράψω 1256, και ούτε καν πήγα, έστω βόλτα όπως πάνε τόσοι και τόσοι, ονόματα δεν λέμε! και για το ευχαριστώ, ούτε συμμετοχή στην Κύπρο, που είναι και τσάμπα... για να κάνεις ότι θέλεις να κάνεις η πρέπει νάχεις αληθινό χορηγό, η νάσαι μικρό και να πληρώνει ο μπαμπάς... τα υπόλοιπα είναι άρεςμαρεςκουκουναρες... κάτσε με τα 12 βελάκια που τρέμεις μην και χαλάσεις κάποιο, ρίχνε μόνος νύχτα μέρα, χωρίς ένα μάτι να σου πεί για τα στραβά σου, και άντε στο πεντανέμι του ελληνικού να γράψεις σκορ, πράγμα αδύνατο, ώστε να μπείς στα ταξίδια της εθνικής...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Μιλτο, σωστα τα λες αλλα δεν μπορω να βρω τις γραμμες που χωριζουν την πραγματικοτητα απο τον κυνισμο, την προσπαθεια απο την παραιτηση και το ονειρο απο την ουτοπια. Ολα μαζι με μπερδευουν λιγο.

Στεφανε, βαρα δυνατα και οτι βοηθεια χρειαστεις ζητα την. Κανενας δεν τα ξερει ολα. Μονο ρωτωντας φτανεις στην πολη.

Έλλη είπε...

Ανωνύμου λαϊκή σοφία. Για να περνά η ώρα...

Κουλης Παυλος είπε...

Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ
ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ

σταυρος είπε...

Λοιπον Μιλτο μ'αυτα που εφερες πισω απο τον αγωνα, συν την ευχαριστηση της συμμετοχης, της κοντρας, και που ειδες φιλους ειναι σαν να πηρες μεταλλιο!!!
Κι η ανταποκριση ελειψει Διακογιαννη καλη χε χε
Εκει ομως στο τελος μου το χαλας!!
Να σου θυμησω τι εγραφες:

9 Ιουν 2010
η εφοτ σε κρίση!
είναι φανερό πως ο καιρός του επιδοτούμενου αθλητισμού, τελείωσε ανεπιστρεπτί...
και καλύτερα κατά την γνώμη μου. ο πρωταθλητισμός είναι μιά απ' τις φούσκες, μια στρέβλωση.
τώρα λοιπόν που θα καθαρίσει το τοπίο από τους "επαγγελματίες προέδρους" και τους νομείς των κονδυλίων, θα δείξει και το τι μπορεί να κάνει ο χομπίστας, πόσο μακρυά μπορεί να πάνε οι σύλλογοι και ο ρεφενές ανάμεσά τους.
τέρμα το "που είναι το κράτος"
εδώ μείνανε τα νοσοκομεία από ασπιρίνες!

Τι εννοεις με το "χρειαζεται μπογια"???
Δεν πιστευω να σημαινει χρημα απο την ψωροκωσταινα για επιδοτηση αθλητων???
Τη στιγμη που δεν εχουμε ουτε για τα απαραιτητα, μαλλον ειναι αυτοκτονικο να στελνουμε αθλητες εξω για οποιοδηποτε αθλημα, δεδομενου οτι ο πρωταθλητισμος ΔΕΝ παραγει ωφελος για το συνολο, πλην των αμεσα εμπλεκομενων,κι αυτο μονο σε περιπτωση διακρισης!!!
Και στην Ελλαδιτσα εχουμε το φαινομενο Δημαρχος στο χωριο κλητηρας-και αν-στην πολη!!

Θυμασαι καποτε στο μπλογκ του Κουμαριανου, πριν την τη φιμωση, που σου ελεγα και διαφωνουσες οτι για να δουμε στην τοξοβολια θεου προσωπο, θελει το λιγοτερο γηπεδο δικοτης???
Τωρα λες δεν κανει το Ελληνικο!!
Μη στενοχωριεσαι, οπως ακουσες σιγουρα, το ετοιμαζουν για τους "επενδυτες"απο το Καταρ!
Οποτε....οσοι εχουν αυλη...κααατι θα κανουν οι αλλοι νοητη προπονηση!

ΥΓ:Αμα ταξεις κι αλλη γυρα μπορει να δεις κι εμενα χε χε
Καλες βολες με το καινουριο!!!

σταυρος είπε...

ΩΠΑ !!!!Πηρα φορα κι εγραψα κατεβατο γμτ!!!Δεν θα επαναληφθει το καταλαβα οταν το ειδα δημοσιευμενο :-)

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

άντε να απολογηθώ...
ότι έγραψα στο τέλος, αφορούν κυρίως τον Στέφανο. και λέω οτι με τα ψέματα, δεν πάς μακρυά.χρειάζονται ικανότητες και πείρα (μπογιά!), που δεν μπορεί να μαζέψει αφού Δεν κάνει διεθνείς αγώνες.. ούτε στην Κϋπρο δεν πήγε φέτος..
οπερ έδει δείξαι...
για το γήπεδο Σταύρο, απλως επισημαίνω οτι δεν είναι γήπεδο για σκορ λόγω μόνιμου αγέρα (αεροδρόμιο ντε!), είναι η καλύτερα ήταν μια λύση...

σταυρος είπε...

Οχι απολογια Μιλτο!!!!
Σε καμμια περιπτωση δε σε κατηγορησα απλως κουβεντα κανουμε!
Το θεμα ομως ειναι οτι η εμπειρια που λες σ'αυτους τους χαλεπους καιρους για ν'αποκτηθει πληρωνεται με ευρω που ποιος εχει τη διαθεση να πληρωσει??
Και δεν μιλαω μονο για τη τοξοβολια !
Στειλαμε στην νοτιο αφρικη Εθνικη???ομαδα ποδοσφαιρου!!!
Την ωρα που ειμαστε μεχρι τα μαλια!!!
Και ρωταω εγω ΑΑΝ ειχανε χαζεψει οι αλλοι και κερδιζανε ΠΟΙΟΣ θα τους εσκαγε τα πριμ????
Οταν τα νοσοκομεια ειναι καταχρεωμενα,τα σχολεια εξαχρειωμενα,ο κοσμος εχει γυρισει τουμπα, εμεις στελνουμε αθλητες?
Και μεταλλια να παρουνε αχρηστα ειναι!
Οποτε....καθε κατεργαρης στον παγκο του μεχρι να δουμε φως στο τουνελ κατα τη γνωμη μου!!
Οσο για το γηπεδο.
Πολλα υπαρχουν αλλα η τοξοβολια δεν ειναι ποδοσφαιρο!

Δεν εγραψα πολλα ε??

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

ε αυτό του λέω και εγώ Σταύρο, αφού δεν είναι μικρός να πληρώνει ο πατέρας του, χρειάζεται χορηγό για να υλοποιήσει το ότι θέλει να κάνει...

σταυρος είπε...

για να κάνεις ότι θέλεις να κάνεις η πρέπει νάχεις αληθινό χορηγό, η νάσαι μικρό και να πληρώνει ο μπαμπάς...

Nαι εχεις δικιο το ειπες!!!

Και αληθεια ειναι αλλα αμα βρεις χορηγο-τι πρααμαα???- για την τοξοβολια και δη την ελληνικη χε χε παρε και λαχειο η' παιξε λοττο!!!

ΥΓ:θελουμε βιντεο με το καινουργιο!!!!!!