19 Δεκ 2011

xalllara re! xalllara!

έχουν οι αγώνες του βορρά, μια πολύ χαλαρή και φιλική διάθεση. όλοι μιλάνε και χαμογελούν σ' όλους. γίνεται ανάμεσα και τοξοβολία επιπέδου. 568 ο Μιχάλης και μπορεί άνετα άλλους 10 πόντους, 574 η Μαρία. 535 ο Enippeas. 0 ο Ταυλίκος αλλά θα μας δείξει την πρόοδό του το 2012. ο Σάββας, ανάμεσα στις βολές, έπαιζε  σαϊτες, με τον μικρούλη γιό! ο Τοχοβίτης ονειρευόταν fish & chips και Guinness στον πενθερώνα στο Nottinghamshire! ο Στέφανος με όλη την οικογένεια στην κερκίδα! ο Γιώργος με τον Μιχάλη να προσπαθούν να ρίξουν βέλος στο τελευταίο δευτερόλεπτο! ο Αλέξανδρος πάντα χαλαρός και αποτελεσματικός. ο Δημήτρης με τον άλλο Γιώργο, μικροπατέρες γαρ, λίγο φευγάτοι και συλλογισμένοι! φροντίζει η εξουσία μας με σθένος γι' αυτό! ο Αλέκος παραζαλισμένος απ'την αγνή φιλία και αγάπη, που όλοι οι ευλογημένοι απ'αυτόν ανταποδίδουν! η Σμαρώ πανταχού παρούσα! η Εβελιν, αρχοντική οικοδέσποινα! ο Κώστας ο Αγόρου, αρχετυπικός master κριτής! και... τα κορίτσια του ΣΣΒ Κατερίνα και Γεωργία να λαμποκοπούν στο βάθρο. οι μαμάδες εξ αντανακλάσεως :) ο πατέρας Κώστας και σε ρόλο προπονητή! αμήχανος, αλλά και χαρούμενος.



και τό 'ζησα κι αυτό...
να κρεμάσω, τι συγκίνηση, το μετάλλιο στο λαιμό της μαθήτριάς μου Λίας (275 στο α' μέρος στον τελευταίο της αγώνα με τα χρώματα του ΣΣΒ), στην ανυπέρβλητη Ευαγγελία Ψάρρα και στην αξιέπαινη τρίτη κυρία που δεν συγκράτησα τ' όνομά της. το βραδάκι στην Τούμπα ήπια κρασί με τα "μικρά μου" φοιτητές στο ΑΠΘ ντε!

ωραίοι άνθρωποι, ωραία μέρα...

αποτελέσματα.

5 σχόλια:

savvas g είπε...

Φίλε Μίλτο χάρηκα που σε είδα από κοντά τα είπες όλα μέσα σε λίγες αράδες.... πάντα ζουμερός και περιεκτικός (σ'ευχαριστώ που συμπεριέλαβες και μένα και τον γιο με τις σα'ι'τες) σου εύχομαι καλές γιορτές και Καλή Χρονιά.

Enippeas είπε...

Γειά σου ρε Μίλτο! Με τη σειρά μου, θέλω να σου εκφράσω την χαρά μου που σε είδα. Ελπίζω την επόμενη φορά να κάτσει καλύτερα για τα μεθεόρτια, να πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω βρε αδερφέ!
Σου δίνω rain check :) !
Καλές γιορτές!
(Δυστυχώς έγινε λάθος στα σύνολα. Τελικά ήμουν λίίγου παρακατ' στου σκορ! Αλλά λίγο!)

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

1ον: Το xalara γράφεται και προφέρεται xallllara....
2ον: Πράγματι με λίγα είπες πολλά για πολλούς (αν όχι όλους)
3ον: Η αναφορά σε μένα με την (μη) εμφάνιση μου, μάλλον με κάνει να κοκκινίζω (όχι Enipea, δεν είναι από το κρασί..., ααα και την Παρασκευή ετοιμάσου για after). Πάντως πολύ "ύπουλος" ο τρόπος σου Μίλτο να με σπρώξεις προς τα μπρος.
4ον: Με το "ζουμερός" του Σάββα, θυμήθηκα τι χάσαμε στην Πέρδικα και φουρκίζομαι, άστα.
Ελπίζω να τα καταφέρω to know us better την Πρωτοχρονιά.... αλλιώς στο Πρωτάθλημα (ώπα τις;;;;)

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

. αμέσως διόρθωσα το τραγικό λάθος προφοράς! :))
. όχι θα σ'άφηνα! :))

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

Όχι θα μ' άφηνες. Θα απαγοητεύομουν σφόδρα με οτιδήποτε λιγότερο :-)))