30 Ιουλ 2012

Ευαγγελία σε ευχαριστούμε!



Ευαγγελία σε ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου !





Η Ελλάδα και 
το φως της
μέσα απ'το χαμόγελο και 
την παρουσία σου 
ήταν εκεί!



9 σχόλια:

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

Είναι εμπειρία να την βλέπεις να ρίχνει στην προπόνηση. Κρίμα για αυτό τον αγώνα αλλά όπως και να' χει πάλι περήφανοι είμαστε.

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

ασφαλώς! :)

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτάνει που τη ματιάσατε, νιώθετε και περήφανοι από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνωμη ρε παιδια που μπορει να χαλαω την διαθεση των αναρτησεων σας αλλα αυτη η ομοσπονδια μας ποσο απαραδεκτη μπορει να ειναι?
Ουτε ενα σχολιο για την Ευαγγελια ουτε μια αναρτηση στην ιστοσελιδα της.
Ελεος πια ! ! !
Ποσο κομπλεξικοι μπορει να ειναι?Εχουμε πολους αθλητες που μας επροσωπουνε στο Λονδινο?
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

απλή είναι η λύση...
να κατέβουμε στις εκλογές!
να "πάρουμε" την Ομοσπονδία!
να υλοποιήσουμε τις δικές μας ιδέες περί τόξου!

εύκολο;
καθόλου!

..and the masturbation goes cloud!
:))

Enippeas είπε...

Συγχαρητήρια στη Λίτσα!! Ήταν απλά... άτυχη. Όντως τον είχε τον αγώνα. Next time on Rio! Δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς πως αν αποφασίσει να συμμετάσχει, πάλι εκεί θα είναι και θα την βλέπουμε όόόόλοι οι υπόλοιποι. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ!
Πάντως, αν μη τι άλλο, ήταν οι Ολυμπιακοί των ανατροπών! Πού πήγαν οι Ellison,Kaminski,Im (OK, έκανε παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά στις κόντρες άφαντος...),Girouille,Duenas,Godfrey,Terry,Kumari,Valeeva,Van Lamoen,Nichols,etc; Μιλάμε για αποκαθήλωση! Τουλάχιστον οι Κορεάτες πήραν το πρώτο!! τους χρυσό στους άνδρες! Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε! Ο οποίος Oh Jin σε πείσμα των Κορεατών, ρίχνει χρόνια με Hoyt (εγκυκλοπαιδικά το αναφέρω ;) ).

Γιούργια Μίλτο! Η Αραβική Άνοιξη της τοξοβολίας! (Dicks blue...)

Άντε, σας αφιερώνω και ένα ροκάκι να γουστάρουμε! Επίσης αφιερωμένο στους παππούδες που υπάρχουν και επιμένουν!! Keep on...!
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και τα λέμε παίδες!

Ανώνυμος είπε...

Γραφειο τυπου και δημοσιων σχεσεων της Λιτσας καταντησες το blog του Μιλτου που διαβαζουμε οοοολοι ρε Enippea. Γραψε και τιποτα ααααααλο.

Enippeas είπε...

Φίλε χωρίς όνομα, δεν έχω λόγο να κρύψω τις απόψεις μου. Ξέρεις, με την ανάρτηση σου μ'έβαλες στη διαδικασία να ρίξω μια ματιά στις προηγούμενες αναρτήσεις μου, μήπως πράγματι το είχα παρακάνει, μιας και αναφέρθηκες σε προσωπική μου ευθύνη για την "κατάντια" -όπως είπες- του blog. Είδα μόλις 2 ακόμη αναρτήσεις μου σχετικές...
Εκτός αυτού, όπως ίσως παρατήρησες, ΔΕΝ ξεκινώ εγώ το θέμα, αλλά ο διαχειριστής, δηλαδή ο Μίλτος. Ο οποίος -όπως κι'εγώ υποθέτω- τιμά την μοναδική μας εκπρόσωπο στο άθλημα που αγαπάμε στην Ολυμπιάδα. Αν συμμετείχε κι'άλλος αθλητής μας, εδώ πάλι θα γράφαμε. Περί τίνος να μιλάμε δηλαδή; Αν ασχολούμασταν με το ping-pong θα μιλούσαμε για τον Κρεάνκα (ο οποίος πανάξια πήγε σε 5 ολυμπιάδες!). Εκτός αν βλέπεις καμιά συνωμοσία -με τι σκοπό, αλήθεια;- όλων όσων γράφουμε στο blog, συμπεριλαμβανομένου του Μίλτου, υπέρ της Λίτσας. Μήπως υπερβάλλεις;
Πάντως Μίλτο, αν νομίζεις πως υποβαθμίζω με οποιοδήποτε τρόπο το blog σου, σου ζητώ συγνώμη και θα ήθελα να το ξέρω.
Αυτά και καλό βράδυ!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

όχι Απόστολε! δεν ενοχλείς καθόλου! γράφε κατά βούληση.

εγώ, πρώτη φορά στα 10χρόνια, είμαι 3 μήνες χωρίς ένα βέλος! και μη χειρότερα!

άρχισα να σκέφτομαι και τα μεταγραφικά μου... αλλά επειδή δουλεύω σαν μαύρος, δεν κατάλαβα πως το μαγαζί του ΣΣΒ είναι Κλειστόν Λόγω Μπάνια! έχω την αίσθηση πως δεν θα προλάβω τις ημερομηνίες... σιχαίνομαι τα γραφειοκρατικά...

καλές βολές Φίλοι! :)