30 Απρ 2013

πάμε Σπάρτη;





ναι στην Σπάρτη!
ίσως στο Μαρκόπουλο...



ποια Σπάρτη και ποιο Μαρκόπουλο,
ωρέ Μαύρε; 





8 σχόλια:

Κουλης Παυλος είπε...

ΖΗΤΩ OI 300 ......ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ!!!!!!

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Αποστόλη! στις 2 Ιούνη γίνεται αγώνας χαλαρός, βέβαια χωρίς προκρίσεις εθνικής, που όμως δεν χρειάζομαι και κάτω από τον Μυστρά! βάλε με το νού σου το σκηνικό! απ'την μια το μαρκόπουλο και από την άλλη το Μυστράς!!! κερδίζει με τα χέρια κάτω! γίνεται πολλά χρόνια τώρα, τουλάχιστον 10, μια φορά το χρόνο τέτοιες μέρες. όσοι πάνε, ξαναπάνε και αυτό λέει πολλά. επίσης απαλλάσσομαι της ανάγκης να βλέπεις τον Ευριπίδη αλλόφρονα να λέει " αν δεν μας φέρει την απόδειξη αποστολής του fax, Δεν Ρίχνει!!!" και άλλα τέτοια που δεν τιμούν τον όρο φίλος και τοξότης....αν και έχει αρχίσει να μου αρέσει να του την σπάω! να δώ την μέρα που θα μου κρεμάσει και μετάλλιο και τίποτ' άλλο :)) πλέον έχω Laser Fax που μαζί με την απόδειξη τυπώνει και την δήλωση που στέλνω :)

Σπάρτη λοιπόν!

Enippeas είπε...

This is Sparta!! Πάρτα!... (βάζεις όποιο όνομα θές) :D

Vassilis είπε...

Μίλτο καλημέρα
Μυστρά έχουμε πάει τις 2 τελευταίες χρονιές.
Υπέροχη διοργάνωση κυριολεκτικά στην σκια του κάστρου του Μυστρά.
Και φέτος εκεί θα είμαστε. Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε ?

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

το σκέφτομαι σοβαρά! από τους τρείς που είναι μπροστά μου, έχει τις περισσότερες πιθανότητες! σκέφτομαι έως και το πρωτάθλημα, ώστε να πάρουν βαθμούς οι ΥπερΒόρρειοι... αν δεν αλλάξει κάτι με τις κρατήσεις ίσως κάνω και τους δυό Σπάρτη και πρωτάθλημα... ΤΡΕΜΕΤΕ νεούλια!!! :)

Vassilis είπε...

Νεουλια ε?
Χμ..... δεν ακούγεται άσχημα ;)

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειμαι μεσα οπως παντα. Μονο περσι το εχασα γιατι δεν με ενημερωσαν ποτε θα γινει. Ο καλυτερος αγωνας της χρονιας για μενα εδω και χρονια. Αντε να σε δουμε κουμπαρε...:)

Παυλος

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

σύντροφοι, θα κάνουμε χρόνια να ξαναειδωθούμε... δεν γίνεται να σφυρίζουμε ανέμελα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, σαν να είμαστε στο '02 ας πούμε... χρέη συσσωρεύονται, και τα ταξίδια σημαίνουν έξοδα... τοξοβολία κατ'οίκον λοιπόν και προσδοκώ ανάσταση νεκρών για τα περαιτέρω...