19 Οκτ 2008

τα όνειρα του ανθρώπου....


το ξέραν απ'τα παλιά τα χρόνια. πρέπει να προσέχεις πολύ τι εύχεσαι, τι προσδοκίες αφήνεις να σχηματιστούν στα βάθη του εγκεφάλου. σιγά σιγά, με τον καιρό η ιδέα σμιλεύει την ύλη και γίνεται πραγματικότητα. καλή η κακή. δηλ. βολική για την περίπτωση η άβολη - προβληματική.

31/12/2022 σημαντικό updateΗ ΣΚΕΨΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΛΗ - ΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ

μια φυλή του Αμαζονίου πρότεινε σε ένα αμερικάνο ερευνητή- τουρίστα, να αλλάξει ο δυτικός άνθρωπος το όνειρό του για πλούσια και άνετη ζωή, αφού του έφερε τόσα πολλά προβλήματα. "αλλάξτε το όνειρο" του είπαν. μην ξεχνάμε και τον δικό μας, τον βασιλιά Μίδα... ζήτησε χρυσό και στο τέλος δεν μπορούσε ούτε να φάει... ο χρυσός, ως γνωστόν, δεν τρώγεται...

ε κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία του φετινού κυπέλλου. το είχα όλο το καλοκαίρι στο νου μου. σε κάθε ευκαιρία το ανέφερα, μελετούσα, δούλευα για αυτό. έφτασα να τρέξω ως και 12χλμ , πράγμα που έκανα για πρώτη φορά. μια μέρα μέτρησα 400 βέλη, και ούτε κατάλαβα πως τα έριξα. μέχρι τις 20/9 είχα πολύ δουλειά αλλά από 27/9 ο αγώνας πήρε αναβολή άλλες 20 μέρες και ήταν ότι χρειαζόμουν, ετοιμάστηκα καλύτερα. ήρθε και ο αγώνας με τους Κύπριους σαν πρόβα. όλα βολικά και οδηγούσαν προς τον εορτασμό.




δεν πίστευα ότι με τόσα λάθη θα έβγαινε κάτι καλό, αλλά ο Κώστας (2ος) και ο Παύλος (3ος) μάλλον έκαναν λίγο περισσότερα. και οι τρείς κολυμπούσαμε στο άγχος. εκ του αποτελέσματος, το χειρίστηκα λίγο καλύτερα.

και να 'μαι περιχαρής...

ευχαριστώ...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον!! Οπως βλεπω τους προλαβα ολους και σου γραφω πρωτος!!!
Συγχαριτηρια και σ'ανωτερα!!!!
Τωρα ελπιζω οτι οι νεοι θα λενε παλι

"Ουκ εα με καθεύδειν το του Μιλτιαδου τροπαιον"

Το σκαλοπατι που ελεγες!!
Θα θελησουν να το ανεβουν???

Τωρα περιμενω να δω φωτο με το κυπελλο!!
Θα φτιαξεις βιτρινα???

Θα τολμησω απ'τη μικρη μου εμπειρια μια συμβουλη!
"Κρατα τη στιγμη"

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Σταύρο,
είσαι περιβόλι,
σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές

Unknown είπε...

Συγχαρητηρια και παλι.΄Ο,τι και να λες ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία.Και ευχαριστήθηκα πολύ που, αν και αγχογόνος, έφερε ευχάριστο για σένα αποτέλεσμα.ΜΠΡΑΒΟ.Καθε αγώνας μας δίνει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Aρχηγέ Μήλτο θυμάσαι τελη 2002 στη Λαμία τοτε που πρωτομιλήσαμε?... εισαι αρχηγός και αυτό που κέρδισες είναι ο "λόγος" που με τον ίδιο ενθουσιασμό δούλεψες αυτά τα 6 χρόνια και σου έδωσε την κορυφή.
Δεν μπορώ να σου ευχηθώ ακόμη γιατί δεν έκανες κατι ξαφνικό αλλα κάτι που έχει διάρκεια, σταθερότητα, και ενθουσιασμό και τα καλύτερα θα μας τα δείξεις στα χρόνια που θα έρθουν, όχι μεσα στην Ελλάδα αλλα έξω .
Σταματόπουλος Πρόδρομος

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

σιγά ρε Πρόδρομε!!! ηρέμησε...baby steps το λένε στο χωριό μου. Πρώτα η Δεκέλεια και το Οακα. σκορ ικανά να φέρουν τουλάχιστον κόντρα έξω, κα μετά βλέπουμε. Να ξέρεις οτι μόλις τελείωσα και προτού να δω τι έγινε σε σχέση με τους άλλους, ήμουν όλο τσατίλα που έριξα τόσο χάλια...τόσα λάθη... τόσο άγχος... τόσο χαμηλό σκόρ. μετά άνθρωπος είμαι, ναρκισσεύτηκα λίγο, αλλά δεν ξεγελιέμαι. δεν είναι αυτή η βολή του θέλω... για την ακρίβεια μόλις τώρα αρχίζει να σχηματίζεται η φόρμα, η βολή. κατασταλαγμένη και αποσαφηνισμένη στις λεπτομέρειές της. κάτι σχεδόν χειροπιαστό, που μπορείς να φέρνεις στο νού σου, περιμένοντας ας πούμε σε μιάν ουρά. Φίλε μου να δώ πότε θα σας επισκεφτώ...

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγέ Μήλτο
Ναι αυτο το ξέχασα εχουμε και ένα καμπ "αυτοδιδακτων τοξευτών" για να δουμε ποτε θα γίνει .
Ο καιρος είναι τέλειος στην Ορεστιαδα έχουμε 20 βαθμούς (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ):).