21 Απρ 2009

είμαι ρυθμισμένος; Νο4

λοιπόν σύντροφοι,
καθώς έχει ψωμί το πράγμα, εδώ ο Μάκης ετοιμάζει βιβλίο! και καλά κάνει, συνεχίζω με τις διαπιστώσεις αλλά και την συσσώρευση πείρας άλλων συντρόφων. έτσι προχωρά το πράγμα. άσχετα αν, πολλοί επαρχιώτες και μή πρέπει να ανακαλύψουν(-με) την Αμερική.
το νέο, σωστότερο και μαλακότερο, για μένα, βέλος, δεν ήρθε να μου προσθέσει 100 πόνους στο fita. αλλά το κέρδος είναι η πιό συγκεκριμένη βολή. πιό ξεκάθαρη δράση - αποτέλεσμα.
εξηγούμαι...
με το σκληρό βέλος, έχεις έως και καλό group, ακόμη και όταν η βολή είναι λίγο, έως μετρίως, μέτρια, στην ΑΠΝOΙΑ!!! φεύγει το βέλος, λες ωχωχωχ και κοιτάς στο κιάλι... κάτι πήρες, ούφ ξούφ. μέτρια η κακή πτήση, καλό group. αυτό είναι το σκληρό βέλος και γι'αυτό το συστήνουν στούς αρχάριους. καθώς θα πάρουν λίγο και σε μήκος, με τον καιρό.
άλλο όμως 1-2 νούμερα σκληράδα και άλλο σκληράδα μεσ'το νούμερο. 1-2 λίβρες ή 10-20 grain μύτη ή λίγo μακρύτερο serving. και δεν είναι το άφτερο οδηγός!!! ανάλογα με την γωνία της πλάτης - χέρια, ένας αρχάριος (κι εγώ μέσα για να συννονοούμαστε) μπορεί να έχει το άφτερο παντού...
λέω.
αυτό το 1 ( ή και 2) νούμερα πρός το σκληρό, μπορεί και να δώσει τους πόντους που χρειάζονται για το κύπελλο ή το πρωτάθλημα της ελλάδας, αλλά μέχρι εκεί... κατά την γνώμη μου... δεν βοηθά για παραπέρα.
αυτό πού είδα, ακολουθώντας τον Mr. Easton αντί των 470 (και αυτά, κομμένα 1cm από πίσω + group με το άφτερο), είναι πολύ καλύτερη πτήση, και πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στον αέρα, με το αναμενόμενο drift, και όχι τα τρελλά, στο παραμικρό αεράκι τύπου Δεκέλειας τα βέλη στο 5. και πολύ πιό συγκεκριμένη βολή. άριστη βολή = 10, λιγότερο άριστη 9 κλπ... ότι σημαίνει για τον καθένα "'άριστο"και "10"!
πιστεύω, πως έτσι θα προχωρήσει παραπέρα και η φόρμα. οτι θα γίνει πιό συγκεκριμένη, με την αμφίδρομη δράση. έκανα αυτό και πήρα εκείνο. τα γαμωτγαμωτγαμωτ ααααα 10, δεν πολυβοηθάνε στη πρόοδο παρά μόνο στο σκορ, και στα κύπελλα της ελλάδας...
τα γεύτηκα τα οφέλη και έκανα ταξιδάκι στην Κροατία εξ αιτίας του σκληρού βέλους και της περίπου βολής... καιρός λέω, για το περαπέρα ....
και μην ξεχνάτε...όλα αυτά, είναι ένα παγνίδι. να χρυσώνουμε το χάπι...μέχρι νάρθει η ώρα να πεθάνουμε....
Ο Χριστός Ανέστη, εμείς δούμε πότε....

2 σχόλια:

Unknown είπε...

αχχχχχχχ δεν τελειωνει ποτε αυτο το πραγμα

Ανώνυμος είπε...

ποτέ ποτέ .... (Μακης)