9 Μαρ 2010

να πάμε να χαθούμε...



να χέσω, 
μετά συγχωρήσεως,
όλα τα σικάτα σκοπευτικά, και τα stabilizers....
και όλες τις υπερφίαλες,  κενές ουσίας, βαλίτσες
και το carbon ημών, το των 40 τόννων,  το επιούσιον.....
διότι,
δείτε ωρε πατριώτες πως γίνεται η δουλειά....



15 σχόλια:

Γεράσιμος είπε...

Το dvd της Τζούλιας που μπορώ να το δω; Όλο ΄κατά μόνας ηδονές΄ μας δείχνετε...

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

το γέλιο... στο βόλο το πουλάνε οι αφρικανοί στα καφενεία και το πήραν όλοι οι γέροι πηλιορείτες, και ο δικός μου μαζί, 5 τα ευρώ. λές να πήρε και σαμπάνια μαζί;

ινδιανος είπε...

Ολα καλα, αλλα αν θες να ριχνεις αριστα δεν φτανει αυτο. Ειδικα στα 90-70. Ωραιος ο τυπακος βεβαια δεν πρεπει να ριχνει 18 αλλα δεν πειραζει, αν εχεις πεσει στο τσουκαλι που λεει και ο φιλος μου ο Μιλτος... Αυτο μου θυμιζει εμενα το 2003 οταν εριξα για πρωτη φορα με τοξο. Η Αλφα Μπανκ εκανε περιοδια στην Ελλαδα για να γνωρισει ο κοσμος τα ολυμπιακα αθληματα και ενα απογευμα νασου και γω με την φαμιλια να γνωρισουμε διαφορα αθληματα.Εδαμε ξιφασκια, μπειζμπολ, και πως τελειωνουμε απο το ταε κβο ντο, και προχωραμε, ωπ να και η τοξοβολια μπροστα μας, βλεπω τον Ελευθεριου και τον Ταμπουρλο να δειχνουν στον κοσμο. Βεβαια ουτε τους ηξερα ουτε με ηξεραν. Λεω την γυναικα μου "να κατι που θα ηθελα να δοκιμασω εγω". Περνω φορα και μπαινω στην ουρα (ειχε και πολυ κοσμο) και περιμενω σαν τη χηρα στο κρεβατι, που λενε. Τρελαμενος να ριξω με αυτο το περιβοητο τοξο. Μετα απο μερικα μπινελικια στην ουρα, εφτασε επιτελους και η δικη μου σειρα. Μου δινει ενα ξυλινο τοξακι ο Πανος,(εμ τι θα μου εδινε) μου λεει να κατσω 90 μοιρες να τεντωσω το αριστερι χερι και να φερω το δεξι στο πρωσωπο μεχρι να ακουμπησει η χορδη την μυτη και το πιγουνι.(τα βασικα βρε παιδι μου)Χωρις σκοπευτικο ενοειται.Ο στοχος ηταν περιπου στα 7 μετρα πιανω το τοξο, γυριζω, βαζω βελος ανοιγω και ριχνω, τσακ, στο κεντρο. Μου δινει το δευτερο βελος ο Πανος αφου με κοιταξε λιγο, το βαζω και ξαναριχνω. Τσακ, χτυπαει το πρωτο...και μου λεει ο πανος "η τυχη του πρωταρη" και μου δινει το τελευταιο βελος καθως ολοι ριχναμε τρια βελη. Το πιανω το βαζω στο τοξο, ριχνω και...τσακ, πανω στα αλλα δυο. Με κοιταει ο πανος με ενα βλεμα χαμενο για λιγο,και με ρωταει"σιγουρα δεν εχεις κανει τοξοβολια; Οχι του λεω και αμεσως τα παραταει ολα, τον κοσμο που περιμενε στην ουρα, και με περνει στην ακρη και μου λεει "φιλαρακι ελεις ταλεντο στην τοξοβολια το ξερεις; Πρεπει να το κυνηγησεις." Που να τρεχω τωρα Αθηνα ή Θεσ/νικη ρε φιλε του λεω πεντρεμενος με δυο παιδια, "πανε μου λεει στην Δραμα εχει ξεκινησει συλλογος τοξοβολιας." Πηγα λοιπον στην Δραμα και ετσι ξεκινησα
το ταξιδι μου στον υπεροχο κοσμο της τοξοβολιας.
Θελω να ευχαριστησω τον "νονο" μου τον Πανο(ετσι τον λεω) που μου μυησε στον κοσμο αυτον, οπως επισεις ολους τους φιλους που εκανα ολο αυτο το διαστημα που ασχολουμαι με το αθλημα.
Πραγματικα δεν θα αξιζε αυτο το ταξιδι χωρις αυτους....

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

ανώνυμε - κορίνα κλπ,

στην προκείμενη ανάρτηση υπερθεμάτισα στην μεριά της απόλυτης απλότητας, υπερέβαλα!!!

καθ'υπερβολήν λοιπόν και ού μην αλλά, αλλά κατ'αυτόν τον τρόπο, με παραβολή, θέλησα να υποδείξω σε φίλους, πόσο περισσότερο βάρος πρέπει να ρίξουν στο mental κομμάτι της προπόνησής τους.

κρίνοντας με το μάτι του ειδικού, τον τοξότη του παραδείγματος, καταλαβαίνουμε όλοι, εκτός από σένα που προέρχεσαι από άλλο χώρο προφανώς, οτι χρησιμοποιεί τόξο μικρής έως αρκετά μικρής δύναμης, ρίχνει σε μικρή απόσταση, (πως αλλιώς αφού δεν φτάνει με το συγκεκριμένο τόξο τα 70 η 90μέτρα) κλπ κλπ.
είναι ένα παράδειγμα για συγκεκριμένη χρήση.
όπως πολύ καλά συμπληρώνει - τονίζει - υπογραμμίζει και πρώτος των πρώτων στην ελλάδα, Ινδιάνος,

από κει και πέρα, καθώς το παρών είναι βλόγ και όχι φόρουμ δημοκρατικό, μελλοντικά σου παρόμοια σε χλεύη χολή και χυδαιότητα σχόλια θα τα διαγράφω...

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

και συνεχίζω...

από το 1972 στο Μόναχο, που ξαναέγινε ολυμπιακός ο άθλος της τοξοβολίας, δεν είδαμε έναν κυνηγό, ένα μογγόλο ένα τούρκο , ούγγρο άγγλο, γιαπωνέζο, ζουλού η μασαϊ με τα αντίστοιχα παραδοσιακά τους στην γραμμή βολής. έχω ακουστά, οτι στην Σεούλ, είχαν φέρει έναν κυνηγό απ'τα νησιά του Σολομώντα, που στα 72 βέλη της κατάταξης είχε καμιά 15αρια out.

απ' την άλλη με "γυμνό" σημερινό τόξο, οι κορυφαίοι της κατηγορίας, σκίζουν εκτός του Ινδιάνου, όλους τους υπόλοιπους απ'την 5άδα του πρωταθλήματός μας.

αυτό καταδεικνύει, ότι πολλά άλλα οφείλουμε να θεραπεύσουμε, και όχι άλλο βάρος στα υλικά, που είναι super.

απ'το video που ανέβασα, κρατήστε, το άφοβο, αταλάντευτο και ασυλλόγιστο γρήγορο πάτημα πάνω στον στόχο.

όλα όσα πρέπει να πάρουμε, να ξεπατικώσουμε, πως να το πω, είναι γραμμένα στα ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!!

Μακαρένα είπε...

Βάζω στοίχημα οτι Ο, το ξαναγράφω,
Ο Κορίνα έχει διατελέσει μέλος Κατηχητικού ΚΑΙ του ΚουΚουΕ.
Καλό υπόλοιπο Γέροντα.

Ανώνυμος είπε...

τι λεξεις ειναι αυτες "γεροντα κ γεροντα"?ειναι σαν ν ακουω ανθρωπους που τους εχει παρει σβαρνα η ζωη κ εχουν εγκαταληψει καθε ελπιδα.επειδη καταλαβα απο πολυ νωρις ποσο μικρη ειναι η ζωη μας κ ποσο ευκολα μπορει να σβησει,
ολα αυτα τα χρονια που περασαν [κ δεν ειναι κ λιγα]εμαθα να ζω το τωρα,αυτη τη στιγμη.ζω το καθε δευτερολεπτο σε οποιαδηποτε δραστηριοτητα.το αυριο δεν το σκεφτομαι καθολου μονο οταν ξημερωσει κ το βρω μπροστα μου.ισως γιατι αν καθησω να σκεφτω το αυριο νοιωσω οτι τα χρονια περασαν.γι αυτο κ εγω παλευω για το σημερα κ γευομαι την καθε στιγμη σαν ναναι η τελευταια.ετσι κ με την τοξοβολια,ζω το καθε της λεπτο.την ενταση, την παλη με τον εαυτο μου για καλητερη βολη,την αγαπη των πραγματικων φιλων που εκανα,τα πειραγματα,τα αστεια τους χτυπους της καρδιας μου σε καθε ριξια.ζω για κεινες τις ςτιγμες κ πολεμαω γι αυτες.ζω για το σημερα περπατωντας κ αντιμετωπιζοντας τα παντα με ψηλα το κεφαλι.οταν σκυψω το κεφαλι κ λυγισω τη μεση τοτε θα χω πει τον εαυτο μου γεροντα.μην ακουσω ξανα κανεναν να λεει τον αλλον γεροντα.
μετα τιμης commando-archer

Vassilis είπε...

Εγω,έχοντας χάσει την μπάλα με όλα αυτά τα ετερόκλητα post, θέλω να σχολιάσω μονο το βιντεοκλιπ (που είναι και η αιτία του thread αυτού)
Ο φίλος τοξότης δίχνει ότι το διασκεδάζει αυτό που κάνει. Το ευχαριστίεται ρε αδελφέ.
Για πόσους από αυτούς που βλέπουμε στην γραμμή βολής μπορούμε να πούμε το ίδιο ??? (Οέο ??)

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ή ποιά είναι το πρόσωπο Κορίνα και γιατί το αναφέρετε ρε παιδιά;
Εδώ επικρατεί χάος τελικά...



Γιώργος αρχάριος

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Βασίλη,
βρήκε ένας άξεστος του Νερού, ελεύθερο χώρο και τον γέμισε με τα σκατά της ψυχής του.
αποτέλεσμα; από τώρα τα σχόλια θα ελέγχονται πριν ανέβουν, καθώς είχε ξεφύγει το πράγμα... η ελευθερία, είναι δύσκολο πράγμα, θέλει κότσια και αυτοέλεγχο...

στην γραμμή βολής, διασκεδάζουν κατά την γνώμη μου, ακριβώς όσοι διασκεδάζουν - ευχαριστιούνται και την ζωή τους.

savvas g είπε...

Ορέ τοξότες
μήπως είδε κανείς τον πρόεδρο;
Έχει κανείς τα τελευταία νέα;Πρέπει να μας αγγίζουν αυτά ή εμείς πρέπει να συνεχίζουμε να τοξεύουμε χαρούμενοι;

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Μην ταράζεσαι Σάββα,
οι πρόεδροι είναι αναλώσιμοι...
εσύ, τον στόχο σου :-))

savvas g είπε...

καλησπέρα Μίλτο
στο blog αυτή την ώρα;
Δεν παίζει καμιά παρέα εκεί στο Πήλιο με κρασί κοψίδια και μουχαμπέτι (κουβεντούλα);

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

το οτι είμαι ξύπνιος τώρα δα, είναι είδηση...πως τα πας με τα 70μ;

savvas g είπε...

Kαλησπέρα και πάλι(με delay 24ωρών περίπου)
Έχοντας μια κρυφή και μικρή ελπίδα ότι η οικονομική κρίση δεν θα χτυπήσει την διοργάνωση του αγώνα των Ε.Δ & Σ.Α ακόμα παλεύω με τα 18μ,τα μεγάλα φτερά και την τριπλέτα.
Σαν παρέα όμως ετοιμαζόμαστε για τα 70μ(καθαρισμός χώρου,μεταφορά υλικών...)