30 Μαΐ 2010

η νίκη της ήττας

Στέφανε,

τι θα γινότανε αν ήσουν ανίκητος;
τρομάζω και μόνον να το σκεφτώ.
μην φοβάσαι και
μην σκιάζεσαι.
και μην λυπάσαι.

είναι τύχη η ατυχία σου. η ήττα, ήδη θα το πρόσεξες δεν μπορεί, προκαλεί την σκέψη, την αναθεώρηση και την περισυλλογή. μετά την ήττα  θα εμβαθύνεις, θα πάρεις αποφάσεις, θα ξανασχεδιάσεις τους στόχους και ας ξαναζήσεις απ'την αρχή τα ίδια λάθη. δεν μπορεί, λίγο παραπέρα θα πας. αυτό είναι και το καθαρό κέρδος.

αυτό το λίγο παραπέρα...

5 σχόλια:

savvas g είπε...

Ξεκίνισαν τα μπάνια του λαού στον Αη Γιάννη;

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

savvas είπα να παρηγορήσω τον Ινδιάνο, που με τα χρήματα που είχε για διακοπές, πήγε Ιταλία να τα βάλει με τα θηρία και έχασε. και τώρα τον χάσαμε και απ'την πιάτσα... ο λαός όχι, ακόμα δεν βγήκε. μόνο συνταξιούχοι ευρωπαίοι, σιγούλια σιγούλια, κυκλοφορούν...

savvas g είπε...

Νομίζω πως δεν χρειαζόμαστε πολλά πολλά, μαγιό, σαγιονάρα και μια φέτα γλυκό καρπούζι..(και τα κουκούτσια όχι με τρόπο αλλά φτούούού να φεύγουν μακριά όπως κάναμε μικροί στο χωριό)

ινδιανος είπε...

Εχω χαθει γενικως με την ρημαδα την προπονηση. Μηπως τελικα το πηρα πολυ στα σοβαρα και μου βγηκε μειον αυτο?
Οσο για το οικονομικο, ψωμι με σαλτσα να τρωω δεν με πειραζει. Εχω και τα πιτσιρικια ομως και απο δω και περα δυσκολευουν κατα πολυ τα πραγματα,
για να δουμε που θα μας βγαλει...
Στην τοξοβολια παντος εχω γινει κατατι σοφοτερος μιας και δεν αφησα την ευκερια να παει χαμενη, τις μερες που ημουν στην Ιταλια. Εκανα πολυ καλες κουβεντες με δυο ατομα και ομολογω οτι μου ανοιξαν τα ματια αρκετα οσον αφορα την σωστη ρυθμιση του τοξου, και για τον τροπο προπονησης τους.
Ε, τωρα μην περιμενετε να σας πω τι ειπαμε, πρωτα θα τα δω στην πραξη και μετα βλεπουμε...παντως μεχρι σημερα ρυθμιζα....

ινδιανος είπε...

Το ασχημο Μιλτο μου ειναι να μην αρπαζεις την ευκερια που σου παρουσιαζεται, και γω μεχρι τωρα δεν μιλουσα και πολυ στα εξωτερικα που πηγαινα. Μεγα λαθος.
Οσο και να σκεφτεσαι, να αναθεωρεις, θα βγεις στο ιδιο αδιεξοδο, αν δεν συζητας πραγματα, με ανθρωπους που ειναι μπροστα απο σενα. Ευτηχως εκανα δυο φιλους που ηταν προθυμοι να μου λυσουν πολλες αποριες.