29 Οκτ 2013

ο Άλλος!


το δεύτερο που μου 'ρχεται στον νου περί του  Άλλου, είναι η πραγματεία - διήγημα, του Μισέλ Τουρνιέ, ο Παρασκευάς η στις Μονές του Ειρηνικού, εκδόσεις Εξάντας. ( http://selideslogotexnias.blogspot.gr/2010/09/blog-post.html).

αλλά πρώτο στην σειρά είναι η συνεύρεση με Φίλους! αξία ανεκτίμητη!


μόνο εκεί θα ακούσεις κουβέντες βάλσαμο, σπλαχνικές. κουβέντες καθρέφτη! 
"σα ζώον έγινες! Ντουλάπα! για κόψε μάσες!"  
 η ειδικότερα στα περί τόξου,
 " το πίσω χέρι σου είναι αλλ'αντ'άλλων, φτιάχτο τι περιμένεις"! 

δόξα το θεό, με τις κατά μόνας χιλιάδες των επαναλήψεων, έχω εγκαταστήσει λάθη για τα καλά! ποιος να μου βγάλει κάρτα όταν μοιράζω οικόπεδα και βέλη στην θάλασσα; ευτυχώς τα έμπειρα μάτια του Βασίλη, του Άκη, του Απόστολου, μια δυό φορές τον χρόνο, όποτε βρεθούμε, λένε την αλήθεια, με φέρνουν στον ίσιο δρόμο.

ευχαριστώ Βασίλη! ευχαριστώ Γωγώ! 


4 σχόλια:

Enippeas είπε...

Ωραίο background, ωραίο group, ωραία παρέα. Μπράβο! Μόνο πες μου ρε Μίλτο, έφαγες καυτερά; Γιατί, πιάνεις το στομάχι και έχεις μια έκφραση "ωωχχ, ξινίλες" βρε αδερφάκι μου! :)
Να περνάτε καλά!

Vassilis είπε...

Για να αποκαταστήσω την αλήθεια !
Ποτέ δεν αναφέρθηκε η λέξη "ευτραφής" για τον Μίλτο όσο ήμουν παρών. Ίσως (επαναλαμβάνω ΙΣΩΣ) να αναφέρθηκε η λέξη εύσωμος. Αλλά είναι εντελώς διαφορετική η έννοια των δύο λέξεων. Ρωτήστε και τον Οβελίξ ;)

Απόστολος είπε...

Η Γωγώ να ρίχνει δεκάρια, (τα βέλη εκτός του δέκα είναι του Βασίλη και του Μίλτου, που πρέπει να φτιάξουν σκόπευτρο και nock point :) ), ο Μίλτος φανερά αδυνατισμένος (μην ακούς κακίες αρχηγέ μ' ...), ο Βασίλης με το "ακούνητο" χέρι στη φωτογράφιση, απεραντοσύνη του γαλάζιου Αιγαίου για φόντο, καλός καιρός, τριήμερο...
Εύχομαι όλα τα καλά στους καλούς φίλους μου και για την συνέχεια.

Καλή αντάμωση.


Ανώνυμος είπε...

Νίκος Φώσκολος 1927-2013